“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Despre aceeași mizeriie, vopsită diferit: Viol în grup by PNL–PSD: cîte doi ani, pe rînd

photo 2021 11 06 08 59 17

Care va să zică, e ca în cîntecul ăla de pe vremuri : șefii liberali și pesediști ,, s-au văzut, s-au plăcut, ce rămîne de făcut …? ,,. ,, Pupat P’eața Endependenți’ ,, , evidamente, fiindcă într-acolo se împing zarurile : ciolacul sereisto-hayssamic a propus ca PSD și PNL să facă-cu rîndul la șefia guvernului romînez de mare c…oaliție cîrnațională, iar cîțul idiot și nesimțit a ,, aprobat pozitiv ,, , vestind popolului că ideea i se pare interesantă.

Desigur, la rahatul de un metru în care sînt înglodați liberalii, la pachet cu constipatul tîmp Iohanis, limbricul Cîțu și gașca lui de paraziți ai intestinelor bugetare ar fi gata să accepte și schimburi de opt ore la șefia guvernului. Sau ca soldații, cînd sînt de gardă în armată : trei ore pază, trei ore veghe, trei ore somn.

Cît despre acoperitul străveziu Ciolacu, descoperitul maroniu Dîncu ori tractoristul bălegiu Stănescu, cu ei era clar demult : au fost plantați în fruntea PSD ca să facă viața ușoară duetului Iohanis – PNL, iar acum, cînd tandemul s-a afundat în cacao pîn’ la gît, trio SRI – Marcel, Vasile și nea Paul – a primit misiunea să salveze din glodul maro căruța cu idioți liberali, ca să nu se supere mam’ mare din America și să nu rămîie alde Bulă peneliștii fără coledzi parlamentar, la viitoarele alegeri. Și fără imunitate, că-i mai bună decît toate. Inclusiv pentru joianul Sase-șase-case.

Pe scurt, viitorul romînez arată orbitor de luminos, cam ca vorba cu întunericul din c…onturul descris de Céline. Mai exact, va fi un fel de viol în grup infracțional organizat, PNL – PSD, iar cele două haite de hăndrălăi penali vor face cu rîndul la călărit bugetul, aparatul de stat și populimea proastă, mămăligoasă sau ascunsă după cireș. Da, nestimați votanți pavlovieni, ce-a fost pînă acum e parfum de tei, față de noua variantă care se întrevede – două pe față, două pe dos, USL tunde și rade frumos.

O să fie frumos, ce să mai vorbim … Mai ales că ,, băieții ,, ne-au zis din start că vor să ne călărească împreună șapte ani, nu doar patru-cinci. Treabă serioasă, deci, nu ieftineală. Iar Marcelică, fostul paharnic al teroristului condamnat Hayssam, a zis chiar niște vorbe de o profunzime adîncă ,, Dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este un drum care va duce către formarea unei majorități “, a declarat Ciolacu.

După aceste cuvinte pline de patriotism și secreții nazale, nici nu știi ce să faci : să vomiți sau să bufnești în hohote de rîs. Probabil că rîsul e o soluție mai bună, fiindcă aceste scursuri în costum nu merită nici măcar un deranj stomacal. Doar că nu-i rîsul nostru. Fiindcă noi rîdem de ani de zile, sau îi înjurăm, iar ei își văd de treabă lor, furînd cu vagoanele și bătîndu-și joc de prostimea votantă, din ce în ce mai rău.

Dar poate că prostimea votantă romîneză e ca iepurașul oralist din bancul cu ursul violator : i-o fi plăcînd. Altfel nu prea s-ar explica de ce milioane de oameni, unii crezîndu-se deștepți și educați, calcă în serie pe aceleași greble, fără să vadă că doar culoarea cozii s-a schimbat, în rest – aceiași dinți ruginiți, care fac aceleași găuri în pantofi și în cap.

Pregătiți-vă deci, stimați iepurași tricolori : urmează stația ,, Holera Galbenă – Ciuma Roșie ,, , cu peron & oralități și pe dreapta, și pe stînga. Poftiți în vagoane și închideți ochii, masca nu vă ajută !

Lucian Postu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.