Descoperiri uluitoare în pușcării. Acțiune în forță la zece penitenciare. În urma perchezițiilor, agenții au rămas șocați ce au putut ascunde pușcăriașii

Aproape 2000 de polițiști au descins în celulele deținuților din zece penitenciare. În urma perchezițiilor, agenții au rămas șocați ce au putut ascunde pușcăriașii.

La capătul a 373 de percheziții efectuate, joi, în zece penitenciare din România, polițiști de penitenciare și cei ai structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne au descoperit zeci de obiecte interzise, de la telefoane mobile până la cuțite improvizate.

Mai mult, în celulele au fost găsite adevărate distilării improvizate, fructe fermentate și fierbătoare, cu ajutorul cărora deținuții fabricau alcool.

Concret Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis, într-un comunicat remis evz.ro, că s-au găsit următoarele obiecte interzise: 7 telefoane mobile, 4 în Penitenciarul București-Jilava, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciar Tulcea, un încărcător telefon, în Penitenciarul Severin, 3 cartele sim, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciarul Brăila, o baterie de telefon în Penitenciarul Severin, 58 lei în Penitenciarul Tulcea, fructe fermentate, fierbătoare și cuțite improvizate.

Perchezițiile la care au participat 1926 de polițiști de penitenciare și al structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne au avut loc în penitenciarele: Giurgiu, Iași, Tulcea, Galați, Gherla, Târgu-Jiu, București-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin și Brăila.

Au fost percheziționate 373 de spații și 1848 de persoane custodiate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.