Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Descoperiri uluitoare în pușcării. Acțiune în forță la zece penitenciare. În urma perchezițiilor, agenții au rămas șocați ce au putut ascunde pușcăriașii

helxx

Aproape 2000 de polițiști au descins în celulele deținuților din zece penitenciare. În urma perchezițiilor, agenții au rămas șocați ce au putut ascunde pușcăriașii.

La capătul a 373 de percheziții efectuate, joi, în zece penitenciare din România, polițiști de penitenciare și cei ai structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne au descoperit zeci de obiecte interzise, de la telefoane mobile până la cuțite improvizate.

Mai mult, în celulele au fost găsite adevărate distilării improvizate, fructe fermentate și fierbătoare, cu ajutorul cărora deținuții fabricau alcool.

Concret Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis, într-un comunicat remis evz.ro, că s-au găsit următoarele obiecte interzise: 7 telefoane mobile, 4 în Penitenciarul București-Jilava, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciar Tulcea, un încărcător telefon, în Penitenciarul Severin, 3 cartele sim, 2 în Penitenciarul Severin, 1 în Penitenciarul Brăila, o baterie de telefon în Penitenciarul Severin, 58 lei în Penitenciarul Tulcea, fructe fermentate, fierbătoare și cuțite improvizate.

Perchezițiile la care au participat 1926 de polițiști de penitenciare și al structurilor locale ale Ministerului Afacerilor Interne au avut loc în penitenciarele: Giurgiu, Iași, Tulcea, Galați, Gherla, Târgu-Jiu, București-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin și Brăila.

Au fost percheziționate 373 de spații și 1848 de persoane custodiate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.