Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
EDUCATIV - CULTURA

DESCOPERIRI ULUITOARE DIN ROMANIA DESPRE CARE NU VORBESTE NIMENI

pescar

Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai mari enigme legate de spatiul romanesc – descoperiri absolut socante si incredibile, insa… unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetatori si oameni de stiinta de pe mapamond.

De ce nu se vorbeste despre ele asa cum s-ar cuveni? Aici este o cu totul alta problema. Asadar, cine va dori sa creada va crede, cine nu, poate sa ia in seama doar cu titlu informativ aspecte referitoare la unele dintre aceste „minuni”.

– Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuala a fost gasit in Valcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

– O civilizatie straveche, mai veche cu 1000 de ani decat cea sumeriana, este localizata in estul tarii, la Cucuteni.

– Tablitele cu scrierea de la Tartaria (reale si autentificate ca atare) sunt cu 1000 de ani mai vechi decat cele sumeriene.

– Tablitele din Muntii Neamtului, de asemenea, sunt mai vechi decat tablitele sumeriene cu 1000 de ani.

– Descoperirea din Masivul Sureanu, din 1990 – cand s-a gasit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime; lucru altfel inexistent pe planeta, caci aurul se gaseste numai in forma de minereu combinat cu alte nemetale, nu si in forma pura desavarsita. Se crede ca dacii cunoasteau taina spirituala a aurului, care este de fapt o lumina condensata.

– O descoperire in Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 august: americanii si romanii patrund sub masivul Bucegi si descopera o asa-zisa sala a proiectiilor cu holograme care au aratat istoria adevarata a Terrei, si de asemenea descopera „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabila longevitate (o persoana poate trai mii de ani in acelasi corp fizic, daca ar consuma asa ceva in anumite perioade precis stabilite).

– Cel mai vechi cuptor de pe aceasta planeta, pentru topit metale, s-a gasit la Campeni; a fost atestat si varsta evaluata la aproximativ 6000 de ani i.e.n.

– La Sarmizegetusa – alt loc special, conform celor de la BBC – s-ar afla niste artefacte fabuloase sub amplasamentul cetatii (arhiva atlantilor!?).

– Artefactul de sub Masivul Ceahlau. Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlau s-ar afla un artefact similar celui din Bucegi.

VEZI SI: Operatiunea secreta “Ceata albastra”! Cum a incercat Securitatea sa “ingroape” disparitiile misterioase din Bucegi!

– Padurea Baciu, de langa Cluj-Napoca, este considerata „cea mai paranormala”, de altfel despre ea cunoscandu-se pretutindeni in lume multe detalii socante.

Spuneam ca exista si puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care apartin unor oameni de stiinta straini cunoscuti in intreaga lume. Iata doua citate din aprecierile unor personalitati straine din lumea cercetarii istorice, despre neamul romanesc!

– „Civilizatia s-a nascut acolo unde traieste astazi poporul roman… raspandindu-se apoi atat spre Rasarit, cat si spre Apus(…) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.

– „Carpatii se afla intr-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuala.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.

VEZI SI: Misteriosul Tunel Izvor din Bucegi (VIDEO)

Incet, incet, se pare ca totusi cercetatorii istorici mondiali recunosc, multi chiar in mod explicit, ca primele fiinte umane au existat in Transilvania, cum sustine un document aflat in Biblioteca din Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spatiul numit si carpato-danubiano-pontic. Sursa: Revista Magazin

VEZI SI: Legenda IZVORULUI CU APA VIE din MUNTII APUSENI!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

5 comentarii

 1. Istoria adevarata NU va fi scrisa ! Nu exista interes in acest sens.Exista numai interese periodice conjugate !

 2. Stimati prieteni,
  Sunt interesat de istoria antica a Romaniei. Am in posesie si unele artefacte dacice si pontice, monede si semne monetare din Istria (500 BC), monede din Kallatis, monede dacice tip Varteju-Bucuresti si Husi-Vovriesti, unele monede calchiate dupa monede tassiene care pot fi dacice, denari ai imparatilor romani timpurii, din care cu mandrie posed doi denari ai lui Traian cu Dacia Capta. Si altele.
  Din pacate, afirmatiile dv ma dezamagesc. Afirmati foarte pe scurt unele lucruri demonstrate ca adevarate, dar multe altele care sunt sau falsuri acreditate, sau elemente in dubiu. Nu sunt arheolog si nu am nimic impotriva istoriilor alternative, dar imi repugna afirmatiile transante, fara nicio demonstratie, fara imagini, fara sustinere teoretica, fara citarea vreunor studii, fara linkuri.
  Parerea mea este ca, prin aceasta abordare pripita si neargumentata, faceti un rau IMENS descifrarii adevaratei istorii a Romaniei si Daciei.
  Va doresc numai bine, dar mai multa ponderatie, studiu si gandire nu ar strica.

 3. primii oameni au fost Adam si Eva si ca loc geografic e Irakul de azi.or fi tuneluri sapate de oameni dar nu mai vechi de 6000 ani.fiintele supranaturale sunt demonii care n-au corp fizic ,adica din materia care o avem noi ca structura .Acesti demoni influenteaza lumea puterii care vrea sa instaureze o dictatura mondiala ,si asa va fi.Toate popoarele au o istorie veche mai mult sau mai putin cuprinsa intre acesti ani.Sunt roman dar n-am sa ajung niciodata sa afirm ca si Isus a fost de prin Carpati.Toti oamenii s-au imprastiat de la potopul lui Noe cum se zice pe tot pamantul.e frumoasa stiinta si cercetarea dar e bine sa ai temelia adevarului ca Isus vrea sa-ti dea viata vesnica prin credinta si pocainta.cred ca sunt tuneluri si multe secrete neelucidate sau ascunse de public dar adevarul nu e ascuns si e usor de crezut.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.