Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Descoperirea din Bucegi din August 2003 – cea mai mare descoperire arheologica de pe planeta si din toate timpurile !

SRI-Bucegi-500x250
O Sala a Proiectiilor holografice cu informatii despre istoria omenirii, informatii stiintifice si multe altele, se afla in interiorul Masivului Bucegi !

Structura tunelului din interiorul Masivului Bucegi este urmatoarea: acesta se afla intr-o pozitie perfect paralela cu baza Masivului Bucegi, plecand de la o treime de baza, are o lungime de 280 m, dupa care coteste brusc spre dreapta intr-un unghi de 26 de grade, continuand apoi cu 300 m lungime, in cele din urma cotind spre stanga de data asta pentru 4 m, terminandu-se in interiorul unei aule gigantice in interiorul Masivului Bucegi. Aula are un diametru de 100 m si o inaltime de 30 m. Verticala la suprafata corespunde stancilor de pe creasta care poarta denumirea de Babele, verticana iesind astfel intre Sfinx si Babele!

Climatul politic era „fierbinte” in noiembrie 2004, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri.
Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse. Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat.

Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era nece¬sară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.

CITESTE TOT ATICOLUL AICI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

7 comentarii

  1. daca tot stii atat de bine cum sta treaba si mai stii si niste distante exacte de ce nu pui si niste poze sau o relatare mai ampla sau ai scris si tu doar din auzite?

  2. Aceasta stire nu este noua ci foarte veche dar nu cred ca in Romania lumea este interesata de trecutul pre-istoric.
    In aceasi ordine de idei este si asa numita cetate Sarmisegetuza care de fapt a fost un observatory/calendar astronomic similar cu Stonehenge.

  3. In Romaniea televiziuni de larga audienta dau stiri despre incultii manelisti si despre curvaria mondena . Ce sa dea despre istorie si adevaruri ce trebuiau rostite demult . Ati fi bulversati ca si cei din comisiie cand veti afla ca Iisus a pasit pe aceste meleaguri acel Iisus in care multi nu cred ci doar afirma ca ei cred pentru a-si acoperi faptele rele merg la biserici si pupa moaste se roaga sa se imbogateasca .

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.