Descoperire uriașă! Un SPRAY împotriva țânțarilor ucide COVID-19!

O echipă de oameni de știință britanici au descoperit că un produs împotriva țânțarilor poate ucide virusul COVID-19. Într-o serie de experimente, spray-ul numit Mosi-guard natural a dovedit că poate ucide noul coronavirus atunci când este folosit ca spray sau ca lichid.

Acesta conține un ingredient numit Citriodiol, care ar putea fi utilizat pentru a crea o nouă protecție împotriva virusului. Citriodiolul era deja cunoscut că ucide alte tipuri de coronavirus. Oamenii de știință au concluzionat că la o concentrație mai mare (90%), Mosi-guard Natural a distrus virusul complet.

Specialiștii subliniază că e puțin probabil ca spray-ul să ofere o protecție suficientă împotriva COVID-19, dar poate fi utilizat ca măsură complementară alături de măști de protecție, mănuși și alte echipamente de protecție.

Citriodiol este substanța care ucide COVID-19
Ultimele cercetări arată că spray-urile care conțin Citriodiol, care au fost puse la dispoziția unităților Ministerului Apărării angajate în răspunsul Covid, pot ucide virusul.

„Apărarea a jucat o mare varietate de roluri în sprijinirea eforturilor de combatere a coronavirusului. Ne bucurăm că acesta este un alt exemplu de apărare a metodelor inovatoare de a proteja oamenii”, a spus ministrul Apărării, Jeremy Quin.

Echipa de oameni de știință care a făcut descoperirea a făcut parte din răspunsul Regatului Unit la coronavirus din februarie și a fost implicat în testarea pacienților, testarea PPE și a cercetat modul în care virusul supraviețuiește în diferite medii, scrie Gândul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *