DESCOPERIRE ÎNFIORĂTOARE ÎN CAZUL CARACAL! MANDIBULA ALEXANDREI A FOST GĂSITĂ ÎN CURTEA LUI GHEORGHE DINCĂ

Familia Alexandrei Măceșanu se agață de orice speranță, dorind să creadă, în fiecare zi, că fiica lor nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Acesta a recunoscut crima, în fața anchetatorilor, iar specialiștii INML au concluzionat că există ADN-ul Alexandrei în fragmentele osoase care au fost expertizate. Un crud adevăr, o crudă informație, dar familia adolescentei speră că realitatea se va dovedi a fi cu totul alta.

Numai că informațiile de ultimă oră fac ca tot acest coșmar să capete alte accente cutremurătoare. Potrivit informațiilor furnizate de romaniatv.ro, ”un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra”. Mai mult, în același material, se vorbește și despre bucăți de piele ale tinerei care ar fi fost depistate în mașina criminalului din Caracal, dar și amprentele ei pe obiecte din ”Casa Groazei”.

”Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi”, au declarat surse din anchetă.

Suplimentar, aceleași surse transmit că Alexandra a fost arsă cu adevărat în butoi de Dincă. ”Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse. De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, au declarat respectivele surse pentru România TV.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *