“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASTIRI

DESCOPERIRE INCREDIBILA facuta de DNA! Lenjerie intimă și genți de 800.000 de euro găsite acasă la Ana Maria Pătru, DOMNITA CURTATA de DRAGNEA

Procurorii DNA au avut un șoc la perchezițiile făcute la domiciliile fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru!

Au descoperit -atenție!- chitanțe, facturi, dar și parte din obiectele propriu-zise de lenjerie intimă și genți, în valoare de aproape 800.000 de euro! Întrebată, la audieri, cum poate justifica această valoare uriașă cheltuită doar pentru obiecte de lenjerie intimă și genți, Ana Maria Pătru a spus că a avut mulți admiratori potenți financiar. Iar unul dintre cei care i-au făcut avansuri a fost chiar președintele PSD Liviu Dragnea. Procurorii au dat în bâlbâială. Cică urmează amănunte de senzație!

Fraților, voi realizați în ce țară trăim? Că vorbim despre chitanțe de 800.000 rămase în casă. Câte o mai fi aruncat la gunoi?(sursa)

VEZI SI: GADEA a primit ordin de ATAC – Cu ce DEZVALUIRI il da in gat pe DRAGNEA in DIRECT la A3

VEZI SI: REACTII FARA PRECEDENT – Gâdea și Ursu, ATACURI ACIDE fata de DRAGNEA. A.Ursu: „Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.