Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a făcut o dezvăluire fără precedent. La început de an, Guvernul intră la rupere, potrivit informațiilor prezentate de către Rareș Bogdan.

Jurnalistul anunță că ANAF ia nunțile și botezurile la puricat, pentru a face rost de bani pentru pensii.

„EXCLUSIV: Aveți foame de bani, băieți?
DOCUMENT EXPLOZIV!

PSD si Alde sunt disperati și iau nunțile si botezurile la puricat! Nu e gluma, e cruda realitate a guvernarii lui Orlando, Dragnea si Tariceanu!
ANAF a cerut pe 7 ianuarie si a primit primele raportari pe 8 ianuarie, adica ieri, să i se spună câte nunți (ceremonii civile, religioase) au fost în perioada 2013-2017 și numără lăutarii, interpreții, fotografii etc, să-i ardă la buzunare! În visterie sunt atât de puțini bani încât unii pensionari au fost anunțați că pensia va întârzia 2 zile. M-am întrebat de ce nu verifică și 2018?? Cine ghicește ce nuntă cu dar din 2018 nu trebuie considerată ocazie de evaziune fiscală are de la mine o pereche de șosete flaușate chinezești, cu două dungi: roșii ca flamura partidului unic”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.