Descoperire BOMBA! Sprayul nazal care ucide Covid, eficient cu 99,9%!

Dr. Gilly Regev, CEO al companiei SaNOtize din Canada, spune că spray-ul companiei sale poate fi utilizat în același mod ca și produsul de dezinfectare a mâinil

Omul de știință israelian din spatele unui spray nazal care ucide Covid consideră că produsul potențial salvator de vieți ar putea fi disponibil în șase luni – și spune că poate fi utilizat în același mod ca produsul de dezinfectare a mâinilor.

Dr. Gilly Regev este CEO-ul companiei SaNOtize din Canada, al cărui spray nazal cu oxid nitric s-a dovedit eficient cu 99,9% în testele de laborator independente de la Universitatea de Stat din Utah din SUA.

Spray-ul, care atacă Covid-19 în căile respiratorii superioare înainte ca acesta să se poată înmulți și răspândi, se află în prezent în faza II de studii în Canada și Marea Britanie, cu mai multe teste aprobate pentru țări, inclusiv Statele Unite.

Dr. Regev a spus: „Ideea este că atunci când folosești spray-ul … este exact ca un igienizant pentru mâini. Îl folosești atunci când crezi că ai ceva pe mâini, așa că folosești dispozitivul de dezinfectare a mâinilor pentru a-l ucide.

„Este exact același lucru. Ieșiți afară și poate respirați virusul, apoi folosiți spray nazal pentru a ucide. ”

Dr. Regev și echipa ei au acordat prioritate testării spray-ului ca tratament timpuriu, în timp ce fac lobby pentru sprijinul guvernului pentru a finanța studii mai mari și mai costisitoare de prevenire. Studiile de prevenire – precum cele pentru vaccinuri – necesită câteva mii de persoane, în timp ce studiile de tratament dublu-orb pot implica doar 50 de persoane.

Oxidul nitric, a explicat dr. Regev, este o moleculă care există deja în corpul uman, care îl produce în cantități mai mari atunci când o persoană are o infecție.

Ea a spus: „Deci, dacă am virusul acolo, pe suprafața nasului și folosesc spray-ul, acesta are o barieră care împiedică pătrunderea virusului.

„Și are oxid nitric și în această barieră care va ucide virusul. Deci oxidul nitric se atașează practic de virus și îl modifică, astfel încât să nu te mai poată infecta. ”

În timp ce Covid-19 poate pătrunde în organism în diferite moduri, dr. Regev este optimist că oprirea virusului în nas ar putea îmbunătăți drastic simptomele și prognosticul.

Ea a spus: „Cred că există o corelație bună … între cât de rău ești infectat și [simptomele tale].

„Doza de infecție este cu adevărat importantă, așa că, dacă putem să o reducem și să avem mai puțini virusuri în corpul vostru, atunci veți avea mai puține simptome – sau niciuna”.

SaNOtize dezvoltă diverse formulări ale produsului și va revine guvernelor individuale să stabilească modul în care este reglementat sau pus la dispoziție.

Compania a dezvoltat o nouă sticlă, care este deja fabricată în Israel și lucrează cu partenerii farmaceutici israelieni Nextar pentru a produce medicamentul.

Dr. Regev este încrezător că încercările vor avea succes.

Ea a spus: „Cred că am putea obține aprobarea în termen de șase luni și de aceea creștem producția, astfel încât atunci când o primim suntem deja gata să plecăm”.

Nativul Herzliya, care și-a finalizat doctoratul în biochimie la Universitatea Ebraică, a avut odată în minte o carieră foarte diferită – vinul.

Dr. Regev și-a finanțat studiile lucrând ca somelier certificat la Mul Yam, acum închis la Tel Aviv, odată unul dintre cele mai apreciate restaurante din Israel. Doctoratul s-a concentrat pe antioxidanții din vin și a continuat să lucreze în industrie pe tot parcursul masteratului și al doctoratului.

Ea a adăugat o diplomă canadiană în vin și băuturi spirtoase după ce s-a mutat la Vancouver în 2004.

Mama a doi copii a pivotat în știința medicală după ce l-a întâlnit pe dr. Chris Miller, cu care a înființat SaNOtize în 2017.

Ea a explicat: „Am vrut să mă întorc pentru a face știința și când l-am cunoscut pe Chris tocmai m-a fascinat lumea oxidului nitric”.

Sprayul nazal este doar unul dintre produsele pe care compania, care angajează 10 oameni de știință, le are în dezvoltare. Sunt, de asemenea, tratamente de încercare pentru sinuzită și ulcere diabetice ale piciorului.

Dr. Regev a spus: „Cred că atât partenerul meu cât și eu suntem în acest sens pentru a face diferența, pentru a ajuta persoanele cu tot felul de boli [care] nu au alte opțiuni”.

Sursa: thejc.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.