Deschiderea totala a pietei muncii este o ABERATIE

Partidul nationalist francez Frontul Naţional califică deschiderea pieței muncii din Uniunea Europeană pentru tiganii din Romania si Bulgaria drept “o aberație în plină criză economică” și susține că situația trebuie să se schimbe, precizând și ce implică această modificare. 

“Deschiderea totală în această miercuri a pieţei muncii noastre pentru cetăţenii tigani care provin din România şi Bulgaria este o aberaţie în plină criză economică şi într-o perioadă de şomaj în masă”, a declarat, miercuri, partidul lui Marine Le Pen într-un comunicat citat de Liberation, în ediție electronică, potrivit Mediafax.

Liderul FN apreciază că “împreună cu efectele deja dezastruoase ale directivei europene privind detaşarea, care nu a fost reformată, această deschidere totală a pieţei muncii va consolida şi mai mult concurenţa neloială căreia i-au căzut victime muncitorii noştri şi IMM-urile noastre”.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

În plus, se arată în documentul citat, “această reformă va fi percepută în România şi Bulgaria ca un semnal al unei emigraţii suplimentare către ţările noastre şi către Franţa în particular”.

Drept urmare, susține FN, situația trebuie să se schimbe, iar aceasta implică obținerea, într-o primă fază, “abrogării directivei privind detaşarea şi restabilirea cât mai rapidă a controlului frontierelor”.

“Problema apartenenţei noastre la UE trebuie să facă obiectul unei consultări a francezilor”, conchide comunicatul.

Sursa: Nationalisti.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile