DEREGLATUL de Călin Popescu Tăriceanu, anunț pe Facebook despre candidatura la prezidențiale

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine, într-o postare pe Facebook, că decizia privind candidatura sa la Preşedinţia României „nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări” şi remarcă „o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi SUA”.

„Decizia privind candidatura mea la Preşedinţia României nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv şi alte instituţii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român. Remarc o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din zone aflate în afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi Statele Unite”, a scris Tăriceanu.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

El a mai punctat că, „indiferent care sunt simpatiile şi antipatiile pe plan intern, cred că avem toţi responsabilitatea de a descuraja astfel de acţiuni”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile