Deputatul PSD Claudiu Manda catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

claudiu-manda-candideaza-pentru-un-nou-mandat-in-fruntea-psd-dolj-610x300

Deputatul PSD Claudiu Manda, idiotul propus anul trecut de nemernicul Victor Ponta ca ministru al Bugetului, l-a injurat extrem de urat pe un roman plecat la munca in strainatate pentru ca a spus despre pesedisti ca sunt „hoti”.

Incidentul s-a produs miercurea trecuta, cand deputatul PSD Claudiu Manda a postat pe contul de Facebook sau un link catre o stire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat.

In subsolul postarii, comentatorii au felicitat sau, dupa caz, au comentat negativ informatia, dupa gust si chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un roman plecat la munca in Marea Britanie, dialogul a escaladat intr-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a facut pe pesedisti “nenorociti” si “hoti” si l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibila referire la o ancheta Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a facut “prost” si “frustrat” pe interlocutor si l-a felicitat ca a plecat din Romania.

Incidentul a continuat in mod surprinzator cand Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a injurat direct:

manda

Claudiu Manda confirma incidentul si spune ca n-a vrut sa-si injure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani in Marea Britanie, unde lucreaza ca sofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar presedintele Traian Basescu a respins propunerea, motivand ca “cea mai complexa experienta a domnului Iulian Claudiu Manda este legata de functia de director la Casa studentilor din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

7 comentarii

  1. N-am cuvinte!!!!

  2. curand n-o sa mai ai nici chiloti in cur ionele ! casca ochii si gaseste-ti fie cuvintele, fie traditionalul ciomag ! lupii sunt deja in stana !

  3. Astfel de dialoguri pe facebook sînt la ordinea zileiProbabil de cînd diaspora a intrat in mirinil guvernatorilor pentru dubla taxă de impozit pe profit,,salar"cuvîntul ,,HOȚ "va fi la modă si mult mai perseverent.Românul a fost pur si simplu ,,OBLIGAT"din cauza unei gestiuni proaste a politicienilor nostrii timp de 27 de ani,să părăsească țara. Nimeni nu a plecat pentru că GUVERNELE post decembriste le-a oferit minimul asa cum art 47 de lege îi obligă pe acestia s-o facă. In timp ce cetățenii român din diasporă se culcat in fiecare seară pe o perindă plină de gînduri si uzată de lacrimile dorului de casă, domnii nostrii REPREZENTAȚI S-AU ÎMBOGĂȚIT PARCĂ AU GASIT GAINA CU PUII DE AUR,in timp ce in țară dispareau ,fabricile,uzinele,muntii,aurul,spitalele,trenurile,navele maritiem,etc…Viața din diasporă pentru cei care ne conduc înseamnă, ,FLOARE LA URECHE".Ei de fapt sînt niste ,,ANALFABEȚI "care presupun sînt atit de naivi sa creada ca omul din străinătate traieste cu aier. Ei nici nu au pus in calcul cheltuielile cu chiria,hrana,îmbrăcămintea taxele la gazmcurent,etc,copii la scoală de mentinut,familie acasă, taxe după masina,casa,pămînt in ROMANIA, etc….iar apoi să tragă linia sa vadă, ,DIN CE MAI DORESC TAXE"?Afirm si-mi asum responsabilitatea ,această ordonanță este un atac la ,,DREPTURILE OMULUI",dar si mai grav nu există un prag declarat de acord social ce sumă se va impozita !Dacă la sfarsitul luni omul e pe zero pentru că trebuie sa supraviețuiască ,ce valoare doreste STATUL ROMÂN MAFIOTsa impozeze, netul sau brutul? Ei au bani să se plimbe cu elicopterul,din salariile lor (încasate de la cetățeni țării si binenteles autorizati personal sa si le creasca nu prin REFERENDUM sa-si poată trai viața ca-n Rai .54 de MILIARDE sînt banii pe care diaspora ii varsă anual,probabil aici s-au gîndit BOIERII CARE NE CONDUC,că diaspora e putred de bogată. Curios că ANAF nu caută în curtea BOIERILOR de unde si cum ei au asemenea patrimoniu sa-si permită vacante in HONO-LULU sau pe alte continente.Pe ANAF il deranjează banii muncit cu sudoare si trudă, nu cei furați, ,jefuiti"de REPREZENTANTII nostrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.