Deputatul AKM, către UE: Nu comparaţi istoria României cu a voastră. La noi s-a folosit prima scriere din lume. Când Brâncuşi făcea statui, voi făceaţi orgii

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a comentat, joi, criticile primite de la Uniunea Europeană, atât prin raportul MCV, cât şi prin Rezoluţia votată împotriva României, transmiţându-le „colegilor din alte ţări” că „leagănul civilizaţiei româneşti este mult peste civilizaţiile lor”, fiind locul în care s-a folosit „prima scriere din lume”. Acesta a mai precizat că „românii nu sunt mai inferiori ca ei”, făcând astfel şi o eroare gramaticală.

„Leaganul civilizaţiei noastre este mult peste civilizaţia voastra, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe…nu mai dăm exemple…când, probabil Brancusi făcea statui, ei, pe la curţile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe…nu comparaţi istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte ţări”, a explicat Cătălin Rădulescu, ca reacţie la criticile venite de la Uniunea Europeană.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Totodată, deputatul PSD a ţinut să precizeze că românii nu sunt sclavi, dar şi că s-au săturat să fie trataţi ca un popor inferior.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile