Deputat PSD, profund revoltat de salariu: „Mi se dau 5.000 de lei de mizerie. Eu fac suficient de mult pentru tara mea ca sa fiu platit cu o mizerie de salariu”

Deputatul PSD Catalin Radulescu isi manifesta revolta fata de salariul pe care il primeste ca parlamentar. El spune ca incaseaza „5.000 de lei de mizerie”.

„Eu vin aici (in Parlament – n.red.) si nu pot eu sa-mi administrez compania mea. Mi se dau 5.000 de lei de mizerie. Eu fac suficient de mult pentru tara mea ca sa fiu platit cu o mizerie de salariu”, a spus Radulescu intr-un interviu pentru Adevarul.

Jurnalistii de la Adevarul i-au spus ca mai primeste si alti bani in plus. Deputatul PSD a pufnit cu dispret: „Din suma forfetara imi iau ziare”.

El a mai spus ca isi doreste ca Parlamentul sa fie format numai din oameni de afaceri: „In Parlamentul Romaniei acum 60% sunt oameni de afaceri care sunt asociati in companii. A vrea sa fie in Parlament numai oameni der afaceri, care inseamna ca si-au facut afacerile lor, nu pot sa fie corupti”. Radulescu, el insusi omm de afaceri, Catalin Radulescu a fost condamnat, in decembrie 2016, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Radulescu s-a aratat extrem de nemultumit si de legea care le interzice demnitarilor sa isi angajeze rudele la stat. „Pentru ce eu nu pot sa-mi angajez copilul, care este apropiat de mine si vreau sa am incredere in el? Domnul Trump cum si l-a angajat? Ah, daca nu suntem SUA, atunci propun sa intram in Africa”, a mai spus deputatul PSD in timpul interviului, conform aktual24.ro.

VEZI SI: Altă fabrică din România se închide din cauza PSD. 900 de persoane trimise în șomaj!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

4 comentarii

  1. Singurul vinovat pentru suferinta acestui merituos parlamentar este domnul Dragnea, care a obligat acest onest condamnat penal sa candideze pe listele PSD si sa intre in Parlamentul Romaniei pentru a fi la adapost de alte urmariri DNA. Cat despre "mizeria" de bani pe care ii primeste, are perfecta dreptate. Il sfatuiesc sa-i ia si sa-i arunce catre cei care isi vor pierde locurile de munca in urma deciziilor lui. Si la fel sa faca si ceilalti vecini de scaune. Nu de alta, dar cu banii din buget pe care ii incaseaza unul ca el poti plati vreo zece salarii minime pe care le primesc majoritatea romanilor onesti.

  2. Încearcă la Poarta Alba poate vei fi mai mulțumit

  3. Singurul vinovat pentru suferinta acestui merituos parlamentar este domnul Dragnea, care a obligat acest onest condamnat penal sa candideze pe listele PSD si sa intre in Parlamentul Romaniei pentru a fi la adapost de alte urmariri DNA. Cat despre "mizeria" de bani pe care ii primeste, are perfecta dreptate. Il sfatuiesc sa-i ia si sa-i arunce catre cei care isi vor pierde locurile de munca in urma deciziilor lui. Si la fel sa faca si ceilalti vecini de scaune. Nu de alta, dar cu banii din buget pe care ii incaseaza unul ca el poti plati vreo zece salarii minime pe care le primesc majoritatea romanilor onesti.

  4. Încearcă la Poarta Alba poate vei fi mai mulțumit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.