Deputat PSD despre OZN-ul filmat la Targoviste: IMAGINILE SUNT REALE

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu crede că sunt reale imaginile care circulă pe Facebook de câteva zile, cu un extraterestru ce se indreaptă spre o navă spațială.

Este vorba despre un videoclip de câteva minute, care a fost postat pe câteva pagini de Facebook din România.

Deși trucajul este evident, iar sursa este necunoscută, foarte mulți români au distribuit filmul.

Pe una din aceste pagini de Facebook, clipul a înregistrat până acum 5,7 milioane de vizualizări și peste 3600 de distribuiri.

Printre cei care cred în veridicitatea acestui video se află și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut sub porecla ”deputatul mitralieră”, care l-a distribuit pe pagina sa de Facebook de 3 ori într-o singură zi, potrivit Recorder.ro.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

”Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor” – a spus parlamentarul pentru Recorder.ro.

Deși jurnaliștii au încercat să-i sugereze că imaginile sunt trucate, deputatul PSD nu a cedat.

”Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare” – a spus Rădulescu.

Cătălin Rădulescu este deputatul PSD care a devenit cunoscut după ce a declarat că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui alungați cu tunurile cu apă și că are un pistol automat AKM cu care a luptat la Revoluție, pe care este pregătit să o folosească din nou.
De asemenea, deputatul Cătălin Rădulescu, susţinut de alţi 40 de deputaţi social-democraţi, a scris un amendament prin care ar dori aleșii – senatori, deputaţi, primari sau consilieri – să aibă imunitate penală. Cu alte cuvinte, toţi aceştia NU vor mai fi funcționari publici în sensul legii penale, iar faptele lor de corupţie NU vor mai putea fi pedepsite.

Citiți și:  Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: 'Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!'

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mereu Nicolae
Mereu Nicolae
2 ani in urma cu

La omul acesta ,care nu realizez cum a ajuns parlamentar,se pare că prostia nu are limite și după cum bine se știe nu are nici leac.Este un caz pierdut.Dar ce vină avem noi care plătim astfel de oameni,ca să ce?

Mereu Nicolae
Mereu Nicolae
2 ani in urma cu

La omul acesta ,care nu realizez cum a ajuns parlamentar,se pare că prostia nu are limite și după cum bine se știe nu are nici leac.Este un caz pierdut.Dar ce vină avem noi care plătim astfel de oameni,ca să ce?