Deputat moldovean, în lacrimi din cauza soției, în timpul unei conferințe (VIDEO)

deputatulnebun

Un deputat din Republica Moldova a izbucnit în plâns în timpul unei conferinţe de presă. Nu din cauza colegilor de partid sau a legilor. Motivul a fost soţia sa. Aceasta a refuzat cadoul făcut la aniversarea căsătoriei, iar deputatul Veceaslav Ioniţă i-a cerut scuze în mod public.

„A doua rugăminte e personală. Vreau să-mi cer iertare de la soția mea. Am vrut să îi fac cadou de zece ani, nu s-a primit”, a spus preşedintele Comisiei Economie, Buget şi Finanţe.

El şi-a cerut iertare public, cu lacrimi în ochi de la soţia sa, pentru că nu a reuşit să îi organizeze o sărbătoare atât de mult visată la aniversarea de zece ani de la căsătorie. Emoţionat până la lacrimi, Veceaslav Ioniţă le-a cerut jurnaliştilor să facă publice scuzele faţă de soţie.

„Întotdeauna spune că nu sunt romantic, că nu știu să iubesc.Off. Şi la zece ani, prima dată am vrut să fiu romantic. I-am dat un buchet de flori şi am vrut să fac călătorie de două zile. Acum plânge şi nu e bucuroasă de călătoria asta”, a explicat deputatul.

Un deputat moldovean, în lacrimi din cauza soției

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Aparatorul ortdox
Aparatorul ortdox
6 ani in urma cu

Domnul respetiv e un sectant înverşunat, baptist dacă nu mă greşesc, care pe lînga interesele de partid îşi mai promovează şi interesele sectei din care face parte.