DEPOPULAREA PRIN INJECTARE: Războiul elitelor împotriva propriilor popoare

Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare

Articol de Antonin Campana, tradus din limba franceză :

Autorul, face în acest articol teribila ipoteză a depopulării prin injectare. Citind-o, vă puteți da seama că nu face această ipoteză ,,a la lejere,, trebuie să o fi întors în cap și pe față și pe dos mult timp înainte de a o formula. În cele din urmă a mers înainte și a expus-o.

Să gândim obiectiv. A gândi obiectiv înseamnă a lăsa deoparte întrebarea dacă un lucru, o acțiune, un eveniment este dorit sau nu. Desigur, uneori evenimentele se prezintă ca și cum cineva le-ar dori, dar nu contează; ceea ce contează este când ele apar. Faptul că totul se întâmplă ca și când cineva le-ar dori este secundar, este un moft, dar ceea ce trebuie să se întâmple se întâmplă.

Ceea ce contează sunt condițiile istorice. Forțele care acționează, contradicțiile, antagonismele. Cei ce ne conduc sunt marionetele nefericite propulsate de sistem sau mai bine zis de statul sistemului la un moment dat. Aceasta este aproape ultima șansă pentru capitalismul ultimului deceniu înainte de dizolvarea sa finală sub greutatea forțelor care îl depășesc.

Într-o zi sau alta, mai devreme sau mai târziu, tot la un război riscăm să ajungem și va trebui să fie război; îl vedem deja, suntem în stadiul fabricării inamicului și construirii alianțelor. Războiul intern, războiul civil intern face parte din previziunile mele și, dacă nu am nicio idee ce formă va lua, bănuiesc că este deja în plină desfășurare; acesta este exact punctul de plecare al gândului lui Campana; războiul elitei împotriva popoarelor lor.

Citiți articolul despre care vorbeam:

Într-un an, Youtube a șters 130.000 de videoclipuri care contestă „vaccinurile” împotriva Covid 19! Google tocmai a anunțat că va interzice de pe platforma sa personalități cunoscute și recunoscute, dar care se abat prea mult de la discursul oficial. Ca și cum realul nu ar exista, aflăm cu această ocazie, potrivit Google, că este greșit să spunem că „vaccinurile sunt periculoase și provoacă efecte cronice asupra sănătății”, că este greșit să spunem că „vaccinurile nu reduc bolile transmiterea sau contractarea bolilor ”sau chiar că este greșit să spunem că pot„ provoca autism, cancer sau infertilitate ”. Youtube, Google, precum și Facebook, Twitter sau Wikipedia care cenzurează mai mult decât KGB-ul sovietic au știință și cunoaștere. Ar putea arăta acest lucru profesioniștilor internaționali precum Luc Montagnier, câștigătorul Premiului Nobel pentru medicină, Robert Malone, pionier în tehnologia ARN mesager sau Mike Yeadon, cercetător și fost vicepreședinte al Pfizer, care sunt pe bună dreptate cenzurați, din moment ce „denunță toxicitatea și pericolul vaccinurilor împotriva Covid.

Citiți și:  Dictatura COVID și Distrugerea Copiilor (VIDEO)

În prezent, nu mai este posibil, având în vedere realitățile care prevalează în Israel, Marea Britanie, Australia și chiar Franța, să afirmăm că „vaccinurile” nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate. Nu se mai poate spune că protejează împotriva bolilor, inclusiv a formelor severe, inclusiv a morții. Nu se mai poate spune că reduc riscul transmiterii. Faptele sunt evidente, nu le mai putem nega. Refuzul dezbaterii, cenzura, falsificările rușinoase ale mass-media dovedesc caracterul lor inevitabil.

Știm acum cu siguranță că virusul este artificial și că laboratorul Wuhan (*), construit de Franța, a beneficiat la inițiativa lui Anthony Fauci (puterea americană Delfraissy 10), de la finanțarea SUA destinată aducerii virusului „câștiguri funcționale”. Amintiți-vă că scopul „câștigurilor funcției” este de a modifica un virus pentru a-l face mai patogen și mai transmisibil la om. Vorbim despre o armă biologică aici. Și cine spune armă, spune război. Macron ne-a mai spus că suntem în război: „Suntem în război”, a repetat chiar el, de șase ori într-un singur discurs. Dar care „noi”? Macron a vrut să spună că casta sa e în război cu oamenii și că virusul era o armă destinată distrugerii lor? Mi-am interzis de mult să iau în considerare posibilitatea „depopulării” organizate. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de mai mulți factori:

Virusul este artificial Un virus rădăcină a fost modificat pentru a-l face mai periculos pentru oameni În zona NATO și OECD aflată sub controlul SUA, observăm aceeași narațiune care provoacă anxietate asupra virusului, aceleași elemente lingvistice, aceleași refuzuri de a trata preventiv boala (vitamina D, zinc etc.), aceleași interdicții pentru aceleași medicamente. (Hidroxiclorochină, Ivermectină …), aceleași măsuri luate în același timp (îngrădiri, distanțare socială, mască, vaccinare, permis de sănătate …), aceeași cenzură media, aceleași promisiuni de a face viața un iad pentru nevaccinați …

În întreaga zonă controlată de SUA au fost luate măsuri care echivalează cu o demolare controlată a economiei, fără a ține seama de consecințele lor sociale. În toată zona aflată sub controlul Statelor Unite, s-a explicat că singura soluție, vaccinul pentru toți, cu injecție periodică de doze noi și că, atâta timp cât virusul este acolo, adică până la sfârșitul vremurilor … Cu toate acestea, politicienii care conduc state controlate de Imperiu nu pot ignora ceea ce știu, doar cercetând informațiile. Tocmai am citit, de exemplu, acest raport din Public Health England unde se pare că între 01 februarie 2021 și 12 septembrie 2021, cei nevaccinați au reprezentat aproximativ 43% dintre persoanele care au prins varianta Delta., Dar doar 28% dintre aceștia care a murit (Tabelul 5). Cu alte cuvinte, vaccinarea crește semnificativ riscul de a muri din varianta Delta!

Citiți și:  INSP: Aproape 7 din 10 infectați cu Omicron sunt vaccinați anti-COVID

Am citit în Jerusalem Post din 12 august 2021 că 64% din cazurile severe spitalizate sunt la dublu vaccinați. Potrivit dr. Kobi Haviv de la Spitalul Herzog din Ierusalim, 95% dintre formele severe aparțin persoanelor care au fost vaccinate de două ori! În Scoția, potrivit unui raport al Public Health Scotland din iunie 2021, 87% dintre cei care au murit au fost vaccinați. Aș putea cita alte exemple, dar acestea ar trebui să fie suficiente pentru ca guvernele noastre să oprească imediat aceste injecții de produse experimentale, a căror toxicitate provoacă și mii de decese. Cu toate acestea, nu numai că nu opresc injecțiile, ci le înmulțesc, chiar supunându-le copiilor! Ce concluzie să tragi de aici ?

Un guvern care interzice pacienților să caute tratament și medicilor să prescrie? ; De la un guvern aflat în mijlocul unei pandemii, se spune, tăia mai mult de 5.700 de paturi de spital (mai mult decât în ​​anii precedenți!)? ; A unui guvern care obligă populația să fie injectată cu produse experimentale fabricate de laboratoare condamnate în mod repetat pentru comportamentul lor criminal? ; De la un guvern care cenzurează denunțătorii? ; De la un guvern care își falsifică propriile cifre pentru a încuraja vaccinarea? ; De la un guvern care este pe deplin conștient de toxicitatea mortală a medicamentelor pe care le injectează, inclusiv la copii, dar nu îi pasă? ;

Pe scurt, al unui guvern care, pentru o boală care este de obicei puțin mai gravă decât o gripă mare, este gata să-și distrugă întreaga economie și să pună în pericol întreaga populație? Pentru a da un răspuns, trebuie înțeles că toate acestea se întâmplă în contextul unei explozii globale a populației și a deficitului de energie. Rezultatul poate fi doar o penurie larg răspândită și tulburări sociale care ar putea contesta dominația oligarhiei. Cu toate acestea, pentru a menține stabilitatea globală, ar trebui fie să creștem cantitatea de energie disponibilă, ceea ce nu este posibil, fie să reducem semnificativ populația. Mi se pare, având în vedere cele de mai sus, că oligarhia a optat hotărât pentru a doua soluție.

Antonin Campana

*Nota editorului: Știm că virusul n-a fost izolat prin testul Koch și mai știm că gripa a dispărut în proporție de peste 90%, deci logica ne îndeamnă să ne gândim că nu există virusul și că avem de a face cu o re-ambalare a gripei, o re-branduire, o redenumire a gripei comune.

via Incorect Politic / Horatiu MP

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Au existat vaccinuri și există boli însă ,,nu este dracul așa negru cum îl face omul,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *