“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

DENUNȚUL PĂCĂNELELOR: BODE, GRINDEANU și CHIRIȚOIU!

cap grindi bode

Uite că nu chiar toate ”ARV”-urile cad în instanța de judecată! Mai există și ”sifoane” care chiar ajung să se bucure, ”cu finalizare”, de clemența legislativă acordată celor care oferă organelor de anchetă denunțuri convingătoare. Cu probe care să constituie suficiente ”suspiciuni rezonabile” și ”indicii temeinice” pentru a putea duce ancheta în ceea ce îi privește la ”next level”…

chiritoiu

Așa că, în timp ce în alte dosare cel puțin la fel de răsunătoare, Acordurile de Recunoaștere a Vinovăției cad unul după altul mai ceva ”ca popicele”, deși acestea au fost în prealabil parafate de către procurori și inculpați, în prezența apărătorilor mai mult sau mai puțin liber aleși, există cel puțin un important om de afaceri care, ce este drept, și-a pierdut contractul… Dar cel puțin și-a câștigat libertatea.

A dat tot!
Miza așa-numitului Dosar DUTY FREE de pe Aeroportul Otopeni este cu adevărat una uriașă. Nu neapărat din punct de vedere financiar și al prejudiciilor ce cu greu se vor mai recupera vreodată. Deși acestea sunt unele absolut halucinante. Dar iată că, după risipirea primelor ”perdele de fum” operative, ies la iveală noi și noi nume ”atârnate” la ”tiparnița de bani” reprezentată de spațiile comerciale de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni. Tot mai multe…

Și tot mai grele… Mai ales după ce unul dintre oamenii de afaceri implicați ”a dat totul”! Și astfel a intrat în ”selecta Uniune a Scriitorilor” la Direcția Națională Anticorupție! Și cea mai bună dovadă că ” a dat tot” este ”ARV”-ul recunoscut în instanță. Astfel că, de la acel moment operativ al recunoașterii în Justiție a ”ARV”-ului inculpatului (…), oricine și-a dat fie și măcar o singură dat cu un ”fâs” de parfum de pe Otopeni are de ce să se teamă. Mai ales că, ghinion, sute de documente oficiale și fiscale, ca și copii după agenda ”denunțătorului secolului” au intrat și în posesia noastră. Suficiente fiind astfel zecile de bonuri fiscalizate care fac ”hora mare” inclusiv printre cei mai grei jucători din domeniul HORECA.

coada dna 2 4

Vor fi două cozi: una în fața, alta în spatele DNA!
Deocamdată însă, strict pe acest domeniu, doar atât, să se știe că se știe… Aaa, și nu neapărat ca să fie stricate cât mai multe Sărbători pe persoană fizică, NU este vorba de denunțul libanezului Saadeh Hardan. Așa că ”este groasă rău de tot”!!! Mai ales că toți politicienii, demnitarii, magistrații și șefii serviciilor secrete implicați știu prea bine că ”denunțătorul secolului” își nota totul pe agendă!

Doi dintr-o lovitură
”Fundația” noului dosar are la bază surprinzătorul cuplu Lucian Bode – Bogdan Chirițoiu. Fostul ministru al Transporturilor și Internelor și ”împăiatul” președinte al Consiliului Concurenței urmând a fi audiați atunci când dinamica operativă o va impune.

pacanele

De la ”PĂCĂNELE”, de aici a început!
Pe ușa din față sau pe cea din spate a Direcției Naționale Anticorupție, ține strict de strategia procurorului de caz. Oricum, toți cei care știu câte ceva despre această la primă vedere surprinzătoare asociere de nume ar face bine, la rândul lor, să își pregătească propriile strategii de apărare…

Și tu, Simonis…?
”Hardan Saadeh: – Cine? Grindeanu a fost… A primit despre tine?

(…) – Cine? Dar trebuie să spună cine, altfel nu pot să iau de sus.. Cine? Cine, Grindeanu?”

simonisu

Și tu, Simonis…?
Ce este drept, Sorin Grindeanu a trecut cu brio peste acest mic fragment din stenogramele de la Dosarul ”Dutty Free”. Numai că, uite că mai este un Dosar ”Duty Free”! Și încă unul în care fragmentele despre Sorin Grindeanu sunt mult mai dese… Mai lungi… Și mai relevante… Inclusiv cele în care apar inclusiv doi șefi de servicii secrete, CU NUME ȘI PRENUME!

Înregistrările fiind unele care, la o adică, pot schimba chiar soarta oricum nebunului an electoral.

dutyyyy 2

Magazin duty free

Spațiile din Otopeni
Iar dacă nici măcar fidelul său Alfred Simonis nu îi mai răspunde la telefoane, chiar că ministrul Transporturilor ar trebui să se întrebe de ce… Că doar nu o fi doar de la bani… Așa că ”agățarea” băiatului bun la toate al ministerului, Bogdan Mîndrescu, chiar că ar trebui să fie ultimele griji ale unui Sorin Grindeanu deja ”targhetat” în NOUL Dosar DUTY FREE.

Denunțul secolului făcând ca audierea tuturor numelor din stenogramele interceptărilor paralele să nu mai fie decât o simplă chestie de ”oportunitate”.

Nu, nu este Mîndrescu! Încă…

bogdan mindrescu

… dar nici Saadeh!

saadehuuuuu
Culmea fiind că, după ce și-au împărțit miliardele odată cu ”hălcile” spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni, ditamai ”greucenii” sistemului au ajuns să se ia tocmai de la cel mai mic dintre acestea… Cel cu ”păcănelele”.

ULTIMA ORĂ! Stenogramele interceptărilor din Dosarul DUTY FREE – cele întregi, nu doar ”scurgerile controlate” către organele media – cuprind în total numele a nu mai puțin de 47 de potentați ai zilei care ”au pus botul” la ”prăjitura” de pe Otopeni. Așa după cum susțin atât cei care au înregistrat pe persoană fizică, dar și cei care le-au pus la dispoziție restul de ”probatoriu”. Cel care tot va ajunge în instanță, devenind astfel publice și stenogramele complete! Dar și cine a înregistrat! Și mai ales pentru cine! De-abia atunci unda de șoc urmând a ”mătura” clasa politică, mediul de afaceri și sistemul deopotrivă!

Așa că rămâne de văzut doar câți din cei 47 vor forma lotul final și câți vor apela la ”ARV”-ul de serviciu… Și mai ales al cărui serviciu! Pentru că, insist, din interceptări reies clar ”interesele divergente” a doi șefi de servicii secrete pe contractele din Otopeni!

sursa:.national.ro/

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.