Denise Rifai, primele declarații din scandalul politic al momentului!

Denise Rifai este în centrul unui scandal politic de amploare, după ce interviul pe care îl realizase cu procurorul Sorin Iașinovschi, cel care ancheta posibilele fraude de la alegerile locale de anul trecut de la Primăria Sectorului 1, nu a mai fost transmis de Kanal D.

Denise Rifai, în mijlocul unui scandal poltic de amploare
Anunțat cu mare tam-tam, interviul cu Sorin Iașinovschi, din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), cel care a vorbit cu Denise Rifai despre existența unei fraude la alegerile locale de la Sectorul 1, a dispărut de pe post, fără explicații.

Așa cum era de așteptat, dispariția interviului luat de Denise Rifai a provocat o agitație fără precedent în Kanal D, ziua de ieri fiind marcată de certuri serioase în televiziune.

Mai mult, susțin sursele FANATIK, Denise Rifai, deranjată la maximum de decizia șefilor televiziunii de a nu difuza interviul în care procurorul Sorin Iașinovschi recunoștea că au fost descoperite fapte de fraudă la nivelul secțiilor de votare din sectorul 1, a amenințat cu demisia.

Astfel, susțin sursele noastre, Denise Rifai, care și-a făcut un titlu de glorie prin faptul că nu acceptă să fie cenzurată și nu acceptă imixtiuni în ceea ce privește independența editorială, a discutat, ieri, toată ziua, cu șefii săi din Kanal D, iar rezultatele sunt departe de a ajuta să se ajungă la un consens.

Contactată de FANATIK, Denise Rifai, vizibil deranjată de ceea ce se întâmplă, a încercat să evite un răspuns clar cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

”Doar Kanal D comunică pe acest subiect, repet, doar Kanal D comunică pe acest subiect”, ne-a spus Denise Rifai.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!