Denise Rifai o UMILESTE complet pe Gabriela Firea

Denise Rifai lansează umilințe fără precedent la adresa Gabrielei Firea, în urma ultimelor declarații făcute de primarul General ala Capitalei în contextul alegerilor locale.

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „Legile Puterii” consideră că Gabrielei Firea „i-a scăzut glicemia” și are nevoie să se liniștească puțin

„Doamne, Apara si Pazeste!!!!! Daca Dragnea vedea 4 asasini, acum omoloaga, GF, vede Arme atomice indreptate asupra sa!

Cucoana, da i cu apa si zahar! Ti o fi scazut glicemia! N are nimenea nimic cu mata’ ! Ia de te linisteste! ????”, a scris Rifai pe facebook.

Va rămâne soție de primar
Totodată, prezentatoarea Tv susține că după alegerile locale din acest an, singura legătură a Gabrielei Firea cu primăriile, va fi doar „statului ei de soție de primar”.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

„Eu creeeeed ca o trec toate alea relele pe coana Gabita si cred si ca e in stare de soc, caci a inteles CLAR ca dupa aceste alegeri, unica legatura cu primariile va fi doar statutul de Sotie d

Vede Arme Atomice, isi Retraieste perioada de sarcina, cheama salvarile pe la primarie. E ocupata, toata! Are treaba multa!

Ps. Eu nu mai pot cu Prefacutele astea. Caci mai e Una, la fel de “afectata”, dar pe care o sa o numesc atunci, mai aproape de campanie. Ce blestem pe tarisoara asta de avem asemenea hal de lideri politici????!”, a adăugat Denise Rifai.

O armă atomică
Reacția prezentatoarei Tv survine după ce primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat extrem de dezamăgită de tradarea unor apropiați ai săi, care au schimbat tabăra politică peste noapte fără să o informeze, deși sunt chiar apropiați de familie.

Citiți și:  Scandal în PSD. Ministrul Muncii, Marius Budai, ar fi OUT. Cine ii va lua locul

Primarul General a insinuat, fără a rosti propoziția cu subiect și predicat, că a fost trădată de Negoiță în favoarea lui Victor Ponta.

”Undeva s-a apăsat pe un buton, s-a declanșat o armă atomică împotriva mea”, a afirmat Gabriela Firea, în direct la Antena 3, făcând referire la jocurile de culise prin care se încearcă blocarea sa în tentativa de a obține un nou mandat de primar general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.