Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Denise Rifai aruncă bomba serii! SOC total pe scena politică privind moțiunea

denise rifai 1024x858 1

Jurnalista şi realizatoarea TV Denise Rifai vine cu o informaţie-bombă privind subiectul cel mai fierbinte de pe scena politică din România! Care este viitorul lui Florin Cîţu în fruntea Guvernului României şi ce planuri secrete are, de fapt, PSD?

Moţiunile de cenzură depuse împotriva Guvernului Cîţu sunt subiectul cel mai fierbinte al zilei!

Florin Cîţu ar putea avea zilele numărate în fruntea Executivului: PSD a depus, marţi, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, ce va fi votată marţea viitoare, pe 5 octombrie. Şi mai există şi moţiunea de cenzură a USR PLUS, al cărei vot a fost deocamdată amânat până după motivarea deciziei CCR.

“Relax. Moţiunea de cenzură Nu va trece”
În schimb, jurnalista Denise Rifai, realizatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, nu pare deloc îngrijorată de soarta Guvernului Cîţu.

Vedeta scrie, pe pagina sa de Facebook, că moţiunea de cenzură nu va trece, pentru că niciun partid politic nu va risca să arunce România în haos în acest context sensibil.

Mai mult, PSD nu are niciun interes să intre acum la guvernare, pentru că vrea să-şi maximizeze şansele de a câştiga alegerile din 2024, iar intrarea la guvernare acum ar eroda puternic încrederea românilor în social-democraţi, cum se întâmplă cu orice partid aflat la putere în perioadele dificile, mai afirmă Denise Rifai. “PSD va juca deştept”, scrie aceasta.

Postarea integrală a lui Denise Rifai
“Relax. Motiunea de cenzura Nu va trece. Romania are Premier si Pnl are Presedinte!

Niciun partid politic Responsabil nu va arunca Romania in haos in acest context pandemic marcat si de aceasta sarabanda a scumpirilor! In plus, PSD nu are niciun motiv sa isi doreasca sa intre la guvernare acum! Psd are interesul sa castige alegerile in 2024! Daca ar intra la guvernare pana atunci, vor pierde alegerile.

Psd va juca destept pentru ca au interesul sa castige tot in 2024!”

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.