Denise Rifai a RĂBUFNIT: Alo, Guvernul, in spitale se MOARE pe capete! Ce Fac autoritățile?

Denise Rifai a răbufnit după evoluția pandemiei de COVID-19 în România și mai exact asupra faptului că nimeni nu pare să respecte măsurile de protecție și de distanțare fizică. Aceasta cere intervenția hotărâtă a autorităților.

„Deci sunt PLINE OCHI ABSOLUT TOAAAATE LOCALURILE IN BUCURESTI, PESTE TOT! Si inteleg ca si la Mare! Si nimeni, nimeni, nimeni nu poarta nicio masca!
Si se danseaza! Si se sta la bar! Si se inghesuie oamenii in localuri, fie ele restaurante sau cluburi! Cum este posibil? Ce Fac autoritatile?
UNDE SUNT CONTROALELE? Mai, suntem bine?! Alo, Guvernul Romaniei!!!!! In spitale se moare pe capete! Incotro?!”, a fost mesajul postat de Denise Rifai pe pagina de Facebook

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât România are cea mai mare rată de pozitivare din Uniunea Europeană, un raport de 19 decese la un milion de locuitori în 14 zile, în condițiile în care media europeană este de 4 și mai mult, numărul de noi cazuri depistate la 100.000 de locuitori este de aproape 4 ori mai mare față de media europeană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *