Denise Rifai a LUAT FOC după ce Iohannis a semnat legea care ar putea să îl lase pe Băsescu fără nimic

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care îi lasă pe foștii președinți fără privilegii, dacă se dovedește că aceștia au colaborat cu Securitatea. Unicul vizat de prevederi e Traian Băsescu, fost șef de stat vreme de două mandate, care are pe rol un recurs la ÎCCJ în care așteaptă un verdict privind colaborarea cu Securitatea. Jurnalista Denise Rifai se arată revoltată de situație.

“Uau! Oare pentru cine a fost scrisa aceasta lege???? Romania a avut doar 4 sefi de stat pana acum, cu presedintele Iohannis cu tot. Ce trebuie oare sa intelegem ??? Ca presedintele Basescu va fi dovedit colaborator al vechii securitati si pentru aceasta, i se va retrage paza SPP???

Citiți și:  LOVITURA lui Iohannis la final de an

Noi suntem normali??? Adica statul roman sustine un om in toate demnitatile posibile, ii preda toate secretele tarii, pentru ca la final de mandat si de cariera politica, acelasi stat roman afla brusc ca respectivul a fost colaborator al securitatii… :)))

Pai cine e de vina? Presedintele sau… chiar statul roman???

Ooof. Cat de penibil si de trist. Ce stil avem. Nu putem sa avansam ca natiune si nu vom fi niciodata un stat puternic, cata vreme unica noastra grija, este doar cum sa ne mazilim liderii.

Trist. Si daca Basescu Traian va pati asa ceva, apoi restul chiar va fi doar … cancan”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Citiți și:  ALERTA Iohannis, întâlnire cu Nicolae Ciucă pe tema situației din Ucraina

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *