Denise Rifai A IZBUCNIT în scandalul voturilor de la sectorul 1: „Alegerile au fost fraudate!”

Jurnalista Denise Rifai a spus că e necesar ca acestea să fie reluate de la Sectorul 1, după ce în presă au apărut imagini în care Clotilde Armand alături de soțul său s-ar fi aflat în sala în care se numărau voturile.

Vineri seara postul RTV a prezenta în premieră imagini incredibile cu actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, evoluând nestingherită în sala plină cu buletine de vot. Cu mâinile în șold, acesta a dat indicații și chiar a umblat prin saci respectivi.

Jurnalista Denise Rifai, contrariată de imaginile văzute a comentat pe o pagina de socializare imaginile scandaloase.

„Fraudă” susține Denise Rifai
„Dincolo de atacurile și propagandă politică, un singur lucru e cert : la sectorul 1 alegerile trebuie reluate! Alegerile au fost fraudate!
O să explic imediat de ce. Indiferent de justificări și de felurite explicații, în biroul electoral de sector, NU SUNT LEGALE astfel de “desfășurări” de forțe, așa cum vedem în toate aceste imagini, care descriu atmosfera de “șezătoare” din camera unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot ce aparțineau secțiilor de votare de pe rază sectorului 1.

Nici nu mai contează Cine sunt cei care erau în sala. În baza legislației electorale, în acea sala puteau fi MAXIMUM 9 PERSOANE, adică toată componentă Biroului electoral sector 1 – cei 7 reprezentanți ai partidelor împreună cu vicepreședintele și președintele Bes1, procurorul Nicolae Sprancu.
Nimeni din toți cei pe care -i vedem în imagini nu aveau ce caută în acea sala!

Nu contează că era sau nu era Clotilde între ei. În imagini pot fi numărate cu lejeritate cca 30 de persoane ori asta înseamnă scurt : FRAUDĂ!!!!!!
Nu există așa ceva! În niciun colț de lume și de țară care se vrea “democrată”, astfel de imagini nu-și pot avea nicio justificare!

Deja nu mai contează cine și cât a furat, sau cine și cum a “numărat”. E clar că lucrurile nu sunt în regulă și că nimic din tot ce ne este prezentat că rezultat actual – de la numele actualului primar la componentă actualului CL – nu mai pot trece că informații veridice.

Am văzut că este foarte multă încrâncenare în taberele politice. Însă dincolo de lupta politică,
Aceste alegeri trebuie anulate iar Votul trebuie reluat! Și să câștige cel mai votat dintre candidați, nu cel mai “bine numărat”, a scris Denise Rifai pe pagină sa de Facebook.

Sursa: evz.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *