Denisa, fetița de 5 ani care le dă o lecție de nationalism românilor

denisa1

Un filmuleț în care o fetiță de câțiva anișori recită „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie!” a devenit viral rețeaua de socializare Facebook.Potrivit site-ului Scortarunou Biblioteca, care a distribuit acest clip, pe micuță o cheamă Denisa Grosu și are cinci ani. E din județul Brăila, comuna Scorțaru Nou. De asemnea, înregitrarea a fost făcută la serbarea sfârșitului de an.

„Acest filmuleț a fost „pus” pe Facebook de bibliotecara comunei Scorțaru Nou… acum, mai bine de două luni, mai exact, pe 20 iunie, pentru a bucura, în primul rând, Brăila, apoi, România!

Cu asemenea copii suntem mândri, iar cei ce nu pot aprecia (sau nu vor!) acest copil, au uitat că nu s-au născut adulți! Mulțumim din suflet românilor care sunt alături de noi!!!”, a au specificat cei care administrează pagina Bibliotecii Scorțaru Nou.

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Bravo ! Talentata fetita !!!! Asa trebuie educati copii romani ,sa recite poezii ,sa citeasca carti,nu sa le fie spalat creierul cu programe tv stil d chanel care implanteaza in creierul copiilor instabilitatea psihica,te miri de unde dracu din ce in ce mai multi copii sunt diagnosticati de psihologi cu sindromul ADHD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *