Denisa, fetița de 5 ani care le dă o lecție de nationalism românilor

denisa1

Un filmuleț în care o fetiță de câțiva anișori recită „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie!” a devenit viral rețeaua de socializare Facebook.Potrivit site-ului Scortarunou Biblioteca, care a distribuit acest clip, pe micuță o cheamă Denisa Grosu și are cinci ani. E din județul Brăila, comuna Scorțaru Nou. De asemnea, înregitrarea a fost făcută la serbarea sfârșitului de an.

„Acest filmuleț a fost „pus” pe Facebook de bibliotecara comunei Scorțaru Nou… acum, mai bine de două luni, mai exact, pe 20 iunie, pentru a bucura, în primul rând, Brăila, apoi, România!

Cu asemenea copii suntem mândri, iar cei ce nu pot aprecia (sau nu vor!) acest copil, au uitat că nu s-au născut adulți! Mulțumim din suflet românilor care sunt alături de noi!!!”, a au specificat cei care administrează pagina Bibliotecii Scorțaru Nou.

Citiți și:  Circarii AUR vor avea o singură misiune în actualul mandat: aceea de a compromite total Naționalismul, Suveranismul, Biserica Ortodoxă, Curentul Antiglobalist

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Crom
Crom
6 ani in urma cu

Bravo ! Talentata fetita !!!! Asa trebuie educati copii romani ,sa recite poezii ,sa citeasca carti,nu sa le fie spalat creierul cu programe tv stil d chanel care implanteaza in creierul copiilor instabilitatea psihica,te miri de unde dracu din ce in ce mai multi copii sunt diagnosticati de psihologi cu sindromul ADHD.