Demontarea isteriei CORONAVIRUS

Dupa ce alaltaseara Radu Tudor si-a bagat in sperieti telespectatorii cu informatia ca produsele cu carcase din plastic importate din China pot fi contaminate cu coronavirus, aseara, acesta impreuna cu echipa Antenei 3, s-au straduit sa experimenteze un next level: paralizia de groaza.

Asa ca, in cadrul emisiunii sale “Punctul de intalnire”, ne tot amintea ca va veni Mihai Gadea la ora 21 si ne va zice asa o veste despre coronavirus…

Si a mai bagat si un ceas pe ecran cu minutele si secundele pana ni se va zice ceva de o covarsitoare importanta pentru intreaga suflare romaneasca.

Insa ora 21 a sosit iar omul negru n-a venit, vorba cantecului din jocul copilariei. Concret, telespectatorii l-au vazut pe mult asteptatul Mihai Gadea comunicand faptul ca nu poate comunica nimic, deoarece ministrul sanatatii nu si-a tinut promisiunea de a comunica tarii, fix la acea ora, ca avem primul roman infectat cu coronavirus. Dar nu si-a pierdut speranta, considerand ca daca nu ni s-a comunicat, inseamna ca-i de rau.

Istoria de mai sus este o exemplificare a faptului ca pandemia este umflata mediatic pentru a crea o mega isterie. In ce scop, vom vedea. Nu spun ca boala n-ar exista, insa este din ce in ce mai limpede ca niste papusari sinistri vor musai sa bage groaza in omenire cu un coronavirus care s-ar putea sa nu fie in mod real chiar atat de periculos.

Cazurile “epidemice” din China fără vreun coronavirus – Poftim???

De-a lungul a 30 de ani de investigare a “epidemiilor”, am cercetat cauze care nu au nimic de a face cu cel mai mare și recent virus.

Cu alte cuvinte, ce altceva ar putea cauza simptomele bolii?

În “epidemia de coronavirus” curentă, condiția unică pe care s-a pus accent este: pneumonia.

Textele medicale standard vă vor spune că virusurile, bacteriile și ciupercile pot cauza pneumonie. Mai adăugați la asta aer toxic poluat masiv (precum în Wuhan și în alte orașe chinezești). Mai adăugați malnutriție severă. NU AI NEVOIE DE CORONAVIRUS PENTRU A EXPLICA SITUAȚIILE DE PNEUMONIE DIN CHINA.

În regulă. Deci câte decese din pneumonie au apărut în China cu mult timp înainte de “apariția coronavirusului”?

Estimările variază. Iată una, bazată pe o o analiză comparativă de studii: intre 2,8 milioane si 17 milioane pe an.

Observați datele: 1985 – 2008, cu multă vreme înainte ca presupusul coronavirus să-și facă apariția. Înaintea tehnologiei 5G, înainte ca un laborator de cercetare bio-război să se dezvolte în Wuhan.

2,8 milioane până la 17 milioane de morți. Nu-i nevoie de nici un virus misterios.

Variația amplă a acestor valori de mortalitate este rezultatul încercării de a integra studiile în limba chineză și engleză, populația enormă, și posibile tentative, în interiorul Chinei, de a ascunde adevăratele statistici.

Ce ne spun toate acestea? Ne spun că, acum, în China există un bazin uriaș de oameni cu pneumonie, care poate fi fals etichetată drept “decese cauzate de coronavirus”.

Iar asta nu este tot. Există și alte categorii de boli care pot fi combinate cu pneumonia, în graba de a diagnostica oamenii cu coronavirus. Vorbesc despre “infecții ale plămânului inferior” și despre ”gripa”. Datele de mortalitate sar și mai sus.

Te-ai putea întreba, pe bună dreptate, “De ce nu a fost etichetată pneumonia, de una singură, drept epidemie în China în ultimii ani? De ce Organizația Mondială a Sănătății, cel puțin, nu a declarat în China o stare de urgență bazată pe pneumonie?”

Poți paria pe ultimul tău dolar că, dacă despre “epidemia de coronavirus” s-ar fi zis că va provoca 2 milioane de decese în China, întreaga planetă ar fi fost încuiată și nimeni de nicăieri n-ar mai fi plecat de acasă. Atât ateii cât și profeții timpurilor din urmă ar fi strigat că extincția vieții umane este din vina noastră. Persoane sus-puse s-ar fi întâlnit și ar fi afirmat că singura soluție ar fi detonarea Pământului și restartul de la zero.

Să ne imaginăm, pentru un moment, cât de facil ar fi să etichetăm pneumonia din exteriorul Chinei drept coronavirus. Cu alte cuvinte, “virusul se răspândește peste tot”. Iată un citat: “[Global] În jur de 200 de milioane de cazuri de pneumonie virală căpătată în comunitate apar în fiecare an – 100 de milioane la copii și 100 de milioane la adulți.”

Dar stai, zici tu. Pneumonia este denumită “coronavirus” doar dacă pacientul este testat și virusul este descoperit. Altfel, este doar o pneumonie obișnuită. Cu părere de rău, dar nu este atât de simplu.

În primul rând, sub presiunea unei epidemii anunțate, tot soiul de oameni care au temperatura ridicată și simptome generale specifice gripei vor fi considerați cazuri de coronavirus. Statisticienii vor utiliza modelări computerizate pentru a estima numărul cazurilor. Și chiar atunci când testele de diagnosticare cele mai larg folosite sunt realizate – ele tot au vicii serioase.

Un test de anti-corp indică, în cel mai bun caz, doar faptul că pacientul a intrat în contact cu virusul. Nu zice nimic despre faptul că va deveni sau nu bolnav. De fapt, înainte de 1984, o citire anti-corp pozitivă era interpretată drept o stare bună a pacientului. Sistemul imunitar al acestuia învinsese parazitul în speță. Dar apoi, după 1984, știința s-a întors cu capul în jos – iar un test pozitiv era fals considerat ca semnificând că pacientul era bolnav sau avea să se îmbolnăvească în curând.

Așa-numitul test PCR (care are multiple probleme procedurale și necesită tehnicieni experți care nu vor săvârși greșeli) prelevă o mostră minusculă din ceea ce ar putea constitui un virus de la un pacient, și o extinde de multe ori pentru a putea fi analizată. Însă, pentru ca acest virus să determine boala, milioane și milioane de particule de virus trebuie să fie prezente în corpul pacientului. Testul PCR nu spune nimic de încredere cu privire la cantitatea de virus dintr-o persoană.

Prin urmare, chiar și atunci când aceste teste sunt efectuate în cazurile suspecte de coronavirus, nu rezultă în cunoștințe precise despre boală.

Dacă începi să te gândești că este ușor să declari o epidemie și să difuzezi propagandă în legătură cu ea, ai dreptate. Ia un set convențional de simptome prezent la oameni din întreaga lume și susține că un nou virus le provoacă, și ai pus treaba pe roate. Poți raporta 500 sau 1.000 de morți cauzate de acest virus iar oamenii vor crede orice spui sau faci în continuare. Nu vor realiza că acest cumul de simptome a fost prezent la milioane și milioane de oameni, de decenii și secole, în absența noului virus. Nu-și vor da seama că milioane de oameni au murit deja fără “virusul cel nou”.

Epidemiile globale bazate strict pe declararea microbului, fără investigații de mediu (surse de apă contaminate, canalizări expuse, foamete, sărăcie, agenți chimici toxici, etc.), reprezintă o industrie. Sunt afaceri de anvergură. Reprezintă operațiuni lansate pentru controlarea populațiilor și forțarea lor spre a se vaccina. Sunt lansate și susținute de mincinoși profesioniști, care și-au rafinat vechile abilități de vânzători de ulei de șarpe prin mijlocirea “științei”, cu scopul de a hipnotiza nevigilenții (adormiții n.t.). Iar atunci când vaccinul momentului – precum în cazul zdrenței epidemice de gripă porcină din 1976 și 2009 – se dovedește a provoca efecte adverse, profesioniștii uleiului de șarpe declară: “Păi, orice vaccin poate cauza rare probleme, dar, una peste alta, ele reduc pandemia. Trebuie să le injectăm.”

Dacă pui automat botul la asta, crezi și că porcii pot sări dincolo de lună și ateriza pe spinările vacilor.

Oamenii cu educație elevată au tendința de a crede că porcii pot sălta dincolo de lună, când vine vorba despre așa-numitele epidemii. Ei gîndesc: “Eu admir chestiunile complexe. Epidemiile și virușii sunt treburi foarte complicate, și doar cei bine pregătiți și profesioniștii sofisticați le pot evalua. Prin urmare, acești experți au habar ce fac. Eu resping SIMPLUL.”

Dar SIMPLUL este cel despre care acești oameni trebuie să știe. Altfel, este vorba tot despre porci, lună, vaci și sărituri.

“Dar… dar… dar această situație din China este NOUĂ și FĂRĂ precedent, precum în 2019. Nu s-a mai întâmplat niciodată. Și restricțiile și carantinele… trebuie deci să existe o nouă explicație, coronavirusul.”

Dacă este nevoie, recitește acest articol. Situația cu pneumonia nu este una inedită. Iar restricțiile (blocajele) și carantinele au fost instituite teatral DUPĂ anunțările trompetiste ale “epidemiei”.

E tot dincolo de lună.

Addendum: Dacă, așa cum pretind unii, numărul de oameni care mor în Wuhan, sau în alte orașe chinezești, escaladează brusc într-un ritm furios – dacă chiar este adevărat acest lucru – prima dată aruncă o privire asupra mediului: producerea unui aer mult mai poluat, sau prezența unei substanțe chimice otrăvitoare.

Tradus & adaptat de Cristian

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *