Demisie șoc în PSD chiar în timpul congresului! Dragnea a fost facut KNOCKOUT!

La o oră după începerea lucrărilor Consiliului Naţional al PSD, deputatul de Satu Mare, Octavian Petric, aflat la al doilea mandat, le-a transmis colegilor săi un mesaj care i-a lăsat mască pe aceştia.

Deputatul PSD a anunţat duminică că-şi va da demisia din partid. „Sunt mâhnit că în PSD, un partid în care vocea fiecărui social-democrat se putea face auzită, azi relaţia dintre conducere şi membri este inexistentă. Nu mai poate vorbi nimeni şi, dacă cineva îndrăzneşte să aibă o altă opinie, este pus la zidul infamiei”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook. Petric a anunţat că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. În noiembrie şi la începutul lunii decembrie alţi şapte parlamentari şi-au dat demisia din PSD şi s-au înscris în partidul lui Victor Ponta.

„Din păcate, în aceşti ultimi doi ani de când PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare consistent, la nivel parlamentar şi public ni se impun 4-5 teme care nu au nimic de a face cu ceea ce am susţinut toţi în campania electorală. De 2 ani de zile nu se discută decât despre modificarea legilor justiţiei, a codurilor penale şi de procedură penală, despre amnistie şi graţiere.(…) Sunt mâhnit că în PSD, un partid în care vocea fiecărui social-democrat se putea face auzită, azi relaţia dintre conducere şi membri este inexistentă. Nu mai poate vorbi nimeni şi, dacă cineva îndrăzneşte să aibă o altă opinie, este pus la zidul infamiei!”, scrie deputatul pe Facebook. „Nu mă mai regăsesc în PSD, un partid care nu mai reprezintă interesele românilor şi în care nu mai sunt respectate principiile şi valorile în care cred. (…) Din păcate, în aceşti ultimi doi ani de când PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare consistent, la nivel parlamentar şi public ni se impun 4-5 teme care nu au nimic de a face cu ceea ce am susţinut toţi în campania electorală. De doi ani de zile nu se discută decât despre modificarea legilor Justiţiei, a codurilor penal şi de procedură penală, despre amnistie şi graţiere”, a mai scris Petric.

Octavian Petric a anunţat că luni îşi va depune adeziunea la Pro România, din dorinţa de a contribui „la relansarea unei stângi autentice”, şi şi-a exprimat speranţa ca, într-un viitor cât mai scurt, să i se alăture şi alţi colegi. La începutul lunii decembrie patru deputaţi PSD, printre care şi liderul din Caraş-Severin Ion Mocioalcă, şi-au anunţat plecarea din PSD şi înscrierea în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Este vorba de deputaţii Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *