DEMISIE DE ULTIMA ORA in Guvernul Dăncilă

Demisie de răsunet în Guvernul Dăncilă. Totul este oficial! Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a demisionat. Acesta a renunțat, ca urmare a solicitării Comitetului Executiv Național al PSD de ieri.

Astfel, postul de ministru al Transporturilor este liber pentru viitorul candidat.

Deputatul Mircea Drăghici poate fi desemnat de preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele a refuzat-o pe Olguţa Vasilescu, propusă iniţial ca ministru al Transporturilor a fost considerată nepotrivită.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după şedinţa CEX a PSD, că Lucian Șova, ministrul Transporturilor, şi Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, refuză să demisioneze din funcţiile pe care le deţin, deşi ei au fost remaniaţi.

De altfel, premierul a trimis, din nou, la Palatul Cotroceni, cererile de remaniere ale celor doi miniştri, după ce, iniţial, preşedintele Klaus Iohannis a refuzat remanierea lor.

Citiți și:  Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici sunt noile propuneri de miniştri din partea PSD. Cei doi au fost votaţi în unanimitate de liderii PSD care au participat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.