Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Demisie de răsunet în PSD!

reactie liviu dragnea victorie laura codruta kovesi 4

O nouă demisie zguduie PSD. Fostul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, Adrian Dobre, a luat decizia să părăsească partidul în care a activat de atâția ani. Acesta a trecut în barca Pro România, partidul condus de către fostul premier Victor Ponta.

Potrivit DC News, Adrian Dobre și-a dat demisia din PSD. Din câte se pare, fostul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat s-a alăturat formațiunii Pro România, conduse de Victor Ponta.

În luna aprilie a anului trecut, Dobre a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

În februarie 2017, Adrian Dobre, pe atunci secretar de stat la Ministerul Muncii, a fost validat de Comitetul Executiv Naţional al PSD, în funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat. El a demisionat din această funcție în aprilie 2018.

„Nu mai este pentru că nu mai este, pur și simplu. Eu cred că e momentul să vină altul mai bun.”, a spus Adrian Dobre.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat la acea vreme informațiile potrivit cărora ar fi fost demis de către Comitetul Executiv Național al PSD.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.