Demisie de răsunet în PSD!

O nouă demisie zguduie PSD. Fostul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, Adrian Dobre, a luat decizia să părăsească partidul în care a activat de atâția ani. Acesta a trecut în barca Pro România, partidul condus de către fostul premier Victor Ponta.

Potrivit DC News, Adrian Dobre și-a dat demisia din PSD. Din câte se pare, fostul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat s-a alăturat formațiunii Pro România, conduse de Victor Ponta.

În luna aprilie a anului trecut, Dobre a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

În februarie 2017, Adrian Dobre, pe atunci secretar de stat la Ministerul Muncii, a fost validat de Comitetul Executiv Naţional al PSD, în funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat. El a demisionat din această funcție în aprilie 2018.

„Nu mai este pentru că nu mai este, pur și simplu. Eu cred că e momentul să vină altul mai bun.”, a spus Adrian Dobre.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat la acea vreme informațiile potrivit cărora ar fi fost demis de către Comitetul Executiv Național al PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.