Demisie BOMBA la nivel înalt în România! A înaintat Parlamentului retragerea sa în urmă cu câteva momente

Demisie bombă în România anunțată marți seara, după ce un șef dintr-o autoritate importantă a statului a notificat Parlamentul cu privire la retragerea sa din funcție.

Henorel Soreaţă, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE), a înaintat Parlamentului, marți seara, demisia sa din funcţie, conform informațiilor oferite de reprezentanţi ai instituţiei.

„Domnul Soreaţă şi-a depus demisia la Parlament, instituţia care l-a numit în această funcţie, astfel că nu cunoaştem motivele pentru care a ales să demisioneze”, au spus , pentru Agerpres, sursele menţionate.

Henorel Soreaţă a fost numit vicepreşedinte al ANRE acum doi ani, în mai 2017. El deţinuse, până atunci, funcţia de director general în cadrul acestei autorităţii.

El este unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei, celălalt fiind Zoltan Nagy-Bege. Instituţia este condusă de un preşedinte, Dumitru Chiriţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.