DEMISIE-BOMBĂ în Guvern? MINISTRUL a facut o gafă antologică. Breaking news în PSD

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, i-a adresat ministrului Apărării un îndemn fără echivoc: ”Direcția Demisie, înainte, marș!”.

Rebega își motivează solicitarea prin faptul că la Bistrița, la trecerea în revistă a Batalionului 812 Infanterie, ministrul Apărării, Gabriel Leș, își consulta telefonul mobil. ”Militarii care îi dădeau onorul sunt recent reveniți din Afganistan, sunt oameni care au servit sub drapelul României și care, cu siguranță, au văzut de multe ori moartea în ochi. După cum se observă, la moarte s-au putut uita, dar la ochii ministrului, ba!”, scrie europarlamentarul Pro România pe pagina sa de facebook.

Rebega crede că ”dacă ar fi făcut armata, cetățeanul Gabriel Leș ar fi învățat și ceva bune maniere. Măcar de ochii lumii!”. Iar ”pentru umilirea unor ostași ai Armatei Române la o paradă oficială, cred că pedeapsa cea mai potrivită ar fi ca d-nul Leș să petreacă un stagiu în Afganistan, ca soldat neinstruit, explicându-le talibanilor aplicația Candycrush. Sau o pedeapsă mai blândă, având în vedere că d-l ministru dă dovada unor dizabilități profesionale: demisia!”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile