Demisie bombă din PNL in urma cu putin timp!

Un membru al Partidului Național Liberal tocmai a anunțat că își va da demisia. Este vorba despre Popovici Alexandru. Acesta suține că principalul motiv al demisiei ar fi Florin Cîțu. El spune că este sub demnitatea lui să facă parte dintr-un partid care îl are președinte pe fostul premier.

Prezentăm mai jos documentul remis de Alexandru Popovici cu privire la demisia sa din PNL.

Alexandru Popovici, demisie din PNL
„18 octombrie 2021

Domnule Președinte,

Subsemnatul, Popovici Alexandru, domiciliat în București, membru PNL Sector 1 (cotizația plătită la zi), îmi dau demisia din acest partid din următoarele motive:

  1. Este sub demnitatea mea să fac parte dintr-un partid care îl are președinte pe Florin Citu. Înainte de a intră în politică, Superman trebuia să ia lecții de dicție, comunicare, să știe măsură faptelor, după cum spunea Ion I.C. Brătianu.

  2. Congresul din luna septembrie a uimit o țară întreagă, „Echipa Câștigătoare” nu a avut încredere nici măcar în delegații aleși pe sprânceană și i-a pus să-și arate voturile secrete!

  3. Simpatia populară pe care o are în prezent tandemul Citu-Iohannis tinde treptat spre zero. Nu cred că acest partid va mai intră în parlament dacă apare un alt partid cu adevărat liberal. „Echipa Câștigătoare” nu are nimic în comun cu liberalismul, este o oaste de strânsură de peste tot: PDL, PSD, PP-DD și profitori nou veniți.

Notă: Această demisie o voi face publică după ce v-o aduc la cunoștință.

Popovici Alexandru
profesor universitar, membru al Academiei de Științe, senator 1992-2000

Domnului Președinte PNL Sector 1, București”, se arată în cererea de demisie a membrului PNL, Popovici Alexandru.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *