DEMISIA momentului în politica din România! A plecat de urgență

Decizie șoc în politică! Un important deputat a decis să renunțe la mandatul său. El a făcut acest pas la două săptămâni după ce a depus jurământul de credință în Parlament. Acum, Camera Deputaților a luat decizia.

Un deputat PSD a decis să renunțe la politică și a plecat din Parlament. Camera Deputaţilor a vacantat, luni, locul lăsat liber de către acesta. E vorba de deputatul PSD, Constantin Neculai Pătrăuceanu. El a își anunțase deja intenția de a demisiona din funcţie începând cu 4 ianuarie.

Pe locul rămas vacant urmează să vină Alexandra Huțu. Ea va fi validată de plenul Camerei Deputaţilor. Huţu este următoarea înscrisă pe lista PSD de candidaţi la alegerile parlamentare.

Constantin Pătrăuceanu are 44 de ani. El a decis că se va retrage la două săptămâni după ce a depus jurământul de credință în Parlament.

Potrivit PSD Botoșani, deputatul ar fi luat decizia de a demisiona din Parlament „din motive personale”. Pătrăuceanu ar urma să activeze mai departe în calitate de consilier judeţean PSD.

UPDATE: Camera Deputaţilor a validat, luni, mandatul de deputat PSD al Alexandrei Huţu, în circumscripţia 7 Botoşani. Alexandra Huţu a fost validată pe locul rămas vacant în urma demisiei deputatului Constantin Neculai Pătrăuceanu, începând cu 4 ianuarie. Alexandra Huţu a depus, apoi, jurământul.

Cine intră în Parlament
Cea care va intra în Parlament, Alexandra Huţu, are 33 de ani. Ea este în acest moment consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat. Alexandra Huţu a obţinut diploma de licenţă şi de master în ştiinţe administrative în urma absolvirii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Ea deține și o diplomă de licenţă în drept. Huțu a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea “Mihail Kogălniceanu” din Iaşi.

Trebuie menționat că Alexandra Huţu ocupă funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Botoşani.

„Am votat pentru un nou început, pentru cei care pot să asigure o viață normală prin care fiecare botoșănean și fiecare român să aibă acces neîngrădit la sănătate, la educație și la servicii de calitate. Am votat pentru siguranța vieții botoșănenilor și a tuturor locuitorilor din România. Am votat pentru siguranța sănătății, pentru siguranța educației copiilor noștri, pentru siguranța locurilor de muncă și a veniturilor botoșănenilor”, a afirmat Pătrăuceanu în ziua alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu