Demisia momentului! Decizia luată de o vedetă cunoscută

Demisie neașteptată în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani. Membrii echipei și-au luat astăzi la revedere de la un personaj important, după șase ani de colaborare.

Amalia Țîrcă și-a dat demisia și a ales să plece din televiziune și să reprofileze pe un domeniu complet diferit, aviație. Astăzi, aceasta a petrecut ultima zi alături de colegi pe platourile de filmare.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Țîrcă.

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângp mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzica, televiziunea și aviația. Pe primele doua le-am marcat în tinereîe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC !”, a mai adăugat aceasta.

În urmă cu ceva timp, echipa de la Neatza a mai pierdut un membru. Flavia Mihășan și-a dat demisia la scurt timp după ce a rămas însărcinată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.