DEMISIA lui Tudorel Toader. Prima reacţie a ministrului Justiţiei dupa intalnirea-FULGER cu Dancila. Breaking news


După întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, ministrul Justiției Tudorel Toader a declarat că nu a discutat cu Dăncilă despre demisie.

După întâlnirea de la Palatul Victoria cu premierul Dăncilă, Toader a declarat: „Nu am discutat despre demisie!”, informează în exclusivitate g4media.

Această afirmație vine pe fondul criticilor tot mai dure lansate de liderii PSD care îl amenință cu schimbarea din funcție.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat vineri un atac la adresa premierului Viorica Dăncilă și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe tema refuzului celor doi de a adopta prin ordonanță de urgență modificările la Codul penal şi la Codul de procedură penală.

„În partid s-a luat o decizie – sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituționale să fie adoptate prin OUG”, a afirmat Dragnea, luni seara, la un post TV.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

„Ne-am lăsat păcăliți toți din partid. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenționat, nu intenționat… A spus în ianuarie că iese și adoptă o ordonanță. Ridică scandalul până la cer. După, vine și spune că nu mai poate să adopte ordonanța. S-a generat un scandal inutil. Astea sunt legi care trebuie adoptate. Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Până la urmă ce facem? Rămânem cu ele așa?”, a mai afirmat președintele PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.