CEREM DEMISIA DIRECTORULUI DE LA HASDEU SI PROFESORILOR CARE AU VOTAT PENTRU EXMATRICULAREA ELEVULUI. Distribuie!

SA ISI DEA DEMISIA DIRECTORUL DE LA HASDEU SI FIECARE PROFESOR CARE A VOTAT PENTRU EXMATRICULAREA ELEVULUI?

Bolsevicii neomarxisti de la Hasdeu, in frunte cu directorul, AU PIERDUT PROCESUL contra lui Andrei Voicu!

Conform buzoienii.ro, B.P. Hasdeu a suferit o mare infrangere:

În urmă cu câteva minute o judecătoare de la Tribunalul Buzău a demolat toate deciziile de sancționare a elevului Andrei Voicu. Hotărârea de Consiliu Profesoral (unde 65 de profesori au votat pentru nota 2 la purtare!), dar și pe cea a Consiliului de Administrație, care a respins recursul elevului.

„Anulează Hotărârea Consiliului Profesoral nr. 1/10.12.2018 şi Hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 1/16.01.2019, inclusiv toate actele ce au stat la baza adoptării celor două hotărâri, precum şi toate actele subsecvente” sentință Tribunalul Buzău

O decizie logică și previzibilă a instanței în condițiile în care mesajul elevului la adresa profesoarei de desen n-a fost făcut în timpul orelor, așa cum prevăd regulamentele școlare.

În decembrie 2018, 65 de cadre didactice au votat în Consiliul Profesoral pentru nota 2 la purtare, iar 6 au cerut direct exmatricularea!

În februarie 2019, elevul și mama sa au deschis proces la Tribunalul Buzău, cerând și obținând azi anularea sancțiunilor.

De notat și că Andrei Voicu a fost apărat în justiție de Oana Tănăsică (onorariul i-a fost achitat de Monica Tatoiu), cea care i-a ajutat și pe polițiștii locali în disputa juridică avută cu Primăria Buzău.

Decizia de azi nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs, dar șansele Hasdeului sunt infime.

Elevul – dacă a comis alte fapte antisociale, cum susține conducerea liceului – putea fi sancționat pentru acelea, dar nu pentru că a făcut-o pe profesoara de desen „struțo-cămilă” în condițiile în care cadrul didactic nu avea voie să presteze pe asemenea versuri, deloc educative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.