Demisia care va zgudui Guvernul! Alt membru a decis să plece

Începe furtuna în echipa guvernamentală în fruntea căruia se află Viorica Dăncilă! În timp ce președintele României Klaus Iohannis îi cere demisia premierului, membrii din guvern încep să renunțe. După ce ministrul pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu a decis să își dea demisia din funcție, alt membru din Guvern a decis să demisioneze.

”Am intrat în echipa ministrului Negrescu cu inima deschisă, cu dorinţa de a schimba lucruri şi mentalităţi, de a aduce, prin muncă şi determinare, rezultate tangibile.

Mi-am dedicat astfel timpul, energia şi priceperea pentru a aduce un plus de valoare în fiecare document care mi-a trecut prin mână şi în fiecare proiect în care am fost implicat.

Am cunoscut în tot acest timp (în MAE, în Guvern şi Parlament şi în toate celelalte instituţii cu care am relaţionat) oameni minunaţi, dedicaţi şi implicaţi, cu care a fost o onoare să fiu coleg şi cărora le mulţumesc pentru buna şi eficienta colaborare.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Îl respect şi îl apreciez mult pe Victor Negrescu.

Este un om şi un profesionist desăvârşit, care a pus întotdeauna interesele generale mai presus de cele personale, care s-a dedicat proiectului ministerial cu toată convingerea şi cu toată fiinţa, care a luptat neobosit pentru ca România să aibă un profil şi un parcurs european consolidate şi care a reuşit să obţină consens politic şi naţional în domeniul afacerilor europene şi în pregătirea mandatului Preşedinţiei ţării noastre la Consiliul UE.

Cei care îl cunoaştem ştim că este un om responsabil şi matur, care are reprezentarea deplină a actelor şi faptelor sale şi care nu ia decizii care nu au fundament obiectiv solid.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Este contextul în care, fidel fiind unor principii şi valori în care am crezut mereu şi care mi-au ghidat întotdeauna acţiunile, ştiu că drumul şi rolul meu în echipa guvernamentală se opresc aici.

Urmare a deciziei pe care am luat-o încă de vineri, în cursul acestei zile am înaintat doamnei Prim-ministru demisia mea din funcţia de secretar de stat la MAE.

A fost o onoare să exercit această demnitate şi să lucrez cu omul, profesionistul şi ministrul Victor Negrescu.

De mâine revin în avocatură şi voi lucra, cu pasiunea şi determinarea care mă caracterizează, la consolidarea proiectului meu de suflet.”, a anunţat Winzer Kristian, pe facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU