Demență totală în România! Nebunie în magazine! Rafturi golite, cozi uriaşe în supermarketuri de frica coronavirusului / FOTO HALUCINANT

Românii au început să cumpere masiv alimente, speriaţi de o eventuală criză generată de o eventuală epidemie de coronavirus.

Mai multe imagini primite pe adresa redacţiei în cursul zilei de marţi, 25 februarie, arată că rafturile supermarketurilor şi hipermarketurilor din Bucureşti sunt aproape goale după ce sute de oameni intră să se aprovizioneze cu cantităţi uriaşe de alimente şi apă.

Volumul de vânzări este neobişnuit de mare pentru o zi din mijlocul săptămânii, spun oficiali din industrie. Pe de altă parte, conversaţiile surprinse la rând arată că majoritatea cumpărătorilor se aprovizionează în perspectiva unei eventuale crize generate de o pontenţială epidemie de coronavirus.

Citiți și:  Ion Cristoiu: „Pandemia e pe cale să fie înfrântă”. Pun pariu că la Cotroceni se clocește un Mesaj adresat Națiunii în care să se proclame victoria Guvernului asupra Pandemiei

Până la ora redactării acestui articol, pe teritoriul României n-a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu virusul gripal apărut în China.

„Modelul” cumpărăturilor masive a fost importat din Italia, acolo unde mai multe oraşe au fost închise după confirmarea unor cazuri de îmbolnăvire.

O filmare făcută într-un magazin Metro arată o coadă uriaşă la cumpărături, în după-amiaza zilei de marţi, 25 februarie. Se cumpără în special ulei, zahăr, apă minerală sau plată.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

488 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile