DEMENȚĂ TOTALĂ! Consilier prezidențial turc: Voi împușca personal, în cap, un pilot grec

Mesut Hakki Casin, care se numără printre consilierii principali președintelui Turciei , Recypt Erdogan, apare la televiziunea națională și dezvăluie planurile turcești.

Casin, care îl consiliază pe Erdogan în materie de securitate / politică externă, spune că armata turcă va ataca portavionul francez din Marea Mediterană, apoi va purta un război împotriva Greciei , în legătură cu descoperirile de gaze naturale din Marea Egee și Marea Mediterană.

Vrea chiar să omoare singur un pilot grec.

El a spus toate acestea la televiziunea națională, ieri, 6 septembrie 2020.

Mai jos transcrierea interviului:

– Grecia este aproape să descopere gaze, dar trimite un avion francez împotriva Turciei.
– Nici măcar nu au un portavion [grecii]. Ne atacă pe noi cu „calul” altcuiva. Acel „cal” va fi împușcat. Asta în primul rând. În al doilea rând, Turcia nu este o țară care să fie adusă la tăcere.
– Dragul nostru președinte spune că noi, națiunea turcă, respectăm drepturile altora, dar nu permitem ca alții să ne încalce drepturile. Dacă cineva îndrăznește acest lucru, îi vom scoate ficatul.
– Avem o armata turcă imensă, care este a 8-a din lume, si a 3-a din NATO. Cine îndrăznește să ne hărțuiască în Marea Egee și Mediterana? Grecia chiar vrea să simtă lovitura noastră? Grecii încă nu vor să înțeleagă.
– Uite, sărbătoare din 9-Septembrie se apropie [Capturarea Izmirului în 1922 de către forțele turce, de la greci] Atunci voi grecilor, vă omorați unul pe altul, în timp ce fugeați către mare.
– Ajunge, deja. Ajunge! Piloții noștri vor doborâ 5-6 avioane de luptă grecești, în curând, și în felul acesta vom intra în război. Națiunea noastră nu va mai sta sub presiune.
– Turcia nu este o națiune cu care să te joci. Baioneta soldatului turc este deja pregătită și montată. Noi tragem cu gloanțe, dar terminăm lupta cu baioneta (în trecut, așa faceam). Vă așteptăm!
– Uite, eu sunt profesor al Armatei Turce. Dacă este doar un singur pilot grec capabil să ne doboare, îl voi împușca personal în mijlocul frunții, pe acel pilot.

Mesut Hakki Casin / Sursa: Ortodoxinfo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *