Demascarea ONG-ului care dorește Privilegierea Țiganilor

Sunt un simplu tânăr adolescent care întră de obicei timp de 20 de minute pe Facebook să vadă ce mai este nou.

La reclame și sponsorizări apare o pagină care dorește privilegierea țiganilor.

În ciuda faptului că țiganii sunt sprijiniti de stat prin ajutor social, le este facilitată întrarea la facultății si licee cu o medie mult mai mică față de români si alte etnii.

Cu toate că aceștia aduc mașini scumpe si sute de mii de euro în buzunar din Europa Occidentală, țiganii de aproape 3 decenii se consideră încă victime ale stereotipurile rasiste și își forțeaza în continuare obținerea de privilegii.

Nu e de mirare de ce au primit comentarii de la Românii treziți la realitate, care sunt conștienți de ce au putut face țiganii si cum au putut păta numele Românilor în Occident.

Majoritatea țiganilor nu sunt urâți neapărat pentru culoarea pielii lor, sau pentru tradițile și obiceiurile.

Mai exact pentru caracterul pe care îl reprezintă și anume comportamentul, mentalitatea, infracțiunile, și tot odată nu aduc niciun fel de beneficii asupra țării noastre.

Țiganii sunt un popor fără o țară nici-o țară specifică, ei alcătuind una dintre singurele etnii de pe planetă fără un teritoriu specific.

Dragi Români și cetățeni care aveți dragoste de Neam și Țară… Trebuie să ne trezim la realitate, în acest moment tineretul, copiii noștri sunt țiganizati în comportament, gesturi, gen de muzică și stil de viață. În acest fel poporul nostru moare ca nație și suntem înlocuiți de niște invadatori care ne-au tras în jos ca nație. Țigăncile au o fertilitate de 3-4 ori mai mare decât o româncă sau o femeie europeană.

Aceste ONG-uri nu vor decât exterminarea noastră ca nație prin privilegierea minorităților care comit infracțiuni, incultură și violențe, într-un cuvânt- dezastru! – Autor: Gabriel / Incorect Politic

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *