Delia a răbufnit. Mesaj extrem de DUR pentru cei care o contestă: „Nu-s nici mă-ta, nici tac-tu, nici dirigintă, nici profă de religie”

delia_matache1_70811500

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul „ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!

Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni „ostatici” în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!

Să nu-l laşi, mami, să-şi îndese şoareci în gură, ca-n clipurile lui Die Antwort, mami! Să nu-l laşi să incendieze o casă, sau să răpească oameni, doar pentru că Eminem o face într-un video! Să nu-l laşi să se uite la Deftones – You’ve seen the butcher! E cu sangeeee, mamiiiii!!!!

Dacă odrasla-ţi nu deţine încă forţă de a discerne şi e încă la nivelul la care face ce vede, doar pentru că vede, mami, scoateee televizorul din priză! Copilul tău e un pericol public! Alege-i tu playlistul, ca o mama bună ce eşti. Dă-i ce consideri că e decent pentru vârstă lui. Nu toată muzică are audienţă generală!

În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în „uşor iubitul meu că se rupe patul!” Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Ştiţi cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

  1. Asa e fa, nu esti nimic…doar un produs media care din nefericire intoxica creierele lipsite de aparare ale generatiilor tinere. Esti o alta sclifosita cu aere de diva sau chiar de artista. O sa sfarsesti cu putin noroc ca Zina Dumitrescu, personal sper ca sa ajungi sclava unui interlop analfabet caruia ii sticlesc ochii la pitipoance fara creier. Deci, continua sa dai din cur si sa platesti sa apari pe sticla maimutarindu te ca o retarda. Din nefericire ai inca public, intre noi fiind vb …90% fara Bac luat si niscai pensionari care daca ar avea bani si ar cumpara papusi Barbie sa le impleteasca codite. Esti o scabroasa copie. Nu sunt misogin, insa cu o creatura ca tine… daca as fi fortat sa traiesc alaturi…as deveni sigur homosexual. Mami….esti fara sa intelegi… doar o sursa de venit si manipulare care se va intoarce cu siguranta impotriva ta si a progeniturilor tale. Sper totusi sa nu apuci sa te impuiezi . Bafta in viata stearpa si goala de orice spiritualitate pe care o duci, inghitindu t mucii de plans seara de seara in patul gol .PS Am telecomanda, schimb oricand pot, insa sunt asaltat din toate partile de vocea si imaginea ta, ce pot sa fac? Pe cine sa dau in judecata? Spune mi cum sa fac sa nu mai aud de tine?

  2. In tarile europene , fiecare emisiune tv indica varsta de la care poate fi sau se recomanda pentru vizualizare ¡¡ Restul depinde de parinti ¡¡ ( este valabil pentru orice acces la informatii ….internet , presa…. DE ACORD TOTAL CU DELIA ¡¡

  3. Ce e rau in faptul ca cineva nu a luat bacul? Eu nu am bacul si ma simt jignita cand vad cat pret puneti pe studii si cu cat dispret se vorbeste despre cei care nu au studii superioare.
    Cunosc persoane cu studii care sunt niste dobitici si invers. Asa ca mai lasati snobisnul asta care caracterizeza marea majoritate a romanilor si incercati sa nu mai judecati asa usor… e vai de fundul nostru ca natie, dar mandri si increzuti ca noi, n am mai vazut si credeti ma, ca am calatorit mult. Mi se pare o postare f buna cea a Deliei, dar trebuie sa mai ploua mult prín Ro ca sa inteleaga lumea o astfel de gandire.

  4. Nu muzica Deliei este motivul pentru care ultimele generatii de copii nu iau capacitatea…sunt analfabeti ,agramati ,tupeisti ,prost crescuti ,fara educatie si cunostinte religioase…..ci parintii lor care in ultimii 15-20ani au emigrat in alte tari sa munceasca ,lasandu.i in grija bunicilor depasiti sau a unor rude-vecini…unii nici nu s.au mai intors in tara,pur si simplu i.au abandonat si privat de o educatie decenta.bine ca le luati tablete si smart-pheon-uri iar ei nu stiu nici limba romana corect sa vorbeasca.Cum sunt posturi dedicate adultilor….asa si genurile muzicale -unele pt adulti…nu pt copii.I Love Delia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.