Delia, ATACATA DE MITOCANUL Iulian Bulai de la USR: ”Aștept scuze pentru nesimțire!”

Deputatul USR Iulian Bulai lovește din nou cu o postare pe Facebook! Politicianul care a scris în ziua de Crăciun despre Iisus că a avut o ”mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea” și că a fost refuzat de comunitate, a revenit cu o nouă postare demnă de a-l aduce în centrul atenției.

Bulai scrie pe pagina sa de socializare că la Biblioteca Națională a fost organizat un Revelion cu Delia și compania. Bulai sugerează că la Bibliotecă s-au făcut viței la proțap de muzică de nuntă. Muzică interpretată cel mai probabil de Delia, atâta timp cât pe ea o nominalizează.

Iată postarea integrală a politicianului USR:

„O locație autentică“ pentru petrecerea Revelionului. Plină de mizerie, vandalizată, practic, după Revelion.

Citiți și:  Lovitură fără precedent. Sondaj DEVASTATOR pentru ACEST partid

Nu mi-am imaginat niciodată că Biblioteca Națională a României, care-și împarte sediul cu Ministerul Culturii, e o „locație autentică“ pentru „un revelion de poveste“, cu Delia et co.

Promovat pe Facebook ca fiind organizat nu se știe de cine – poate de Biblioteca Națională însăși, deși ultima dată când am verificat, nu ăsta era obiectul ei de activitate.

În obiectul de activitate nu scrie deloc, dar deloc!, că BNR se ocupă de chermeze. Nici că face viței la proțap pe scările Ministerului, de Ziua Națională, pe muzică de nuntă. Nici că noaptea, când nu e revelion, Biblioteca are program de discotecă în Sala Atrium, cu sute de oameni înghesuiți, care beau pe rupte.

Citiți și:  Iulian Bulai LOVESTE DIN NOU. Raed Arafat l-a calcat pe nervi

Mă-ntreb: dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mâncare în Minister? N-a văzut niciodată gunoaiele și urmele de vomă rămase pe aleile din jurul clădirii? Nu se-ntreabă ce se-ntâmplă dacă se-ntâmplă ceva? Hidranți, pompieri, cărțile din depozite.

În general, ce trebuia să-nvățăm după Colectiv.

Pentru directoarea Carmen Mihaiu n-am întrebări. Doar uitați-vă cum arăta Sala Atrium a Bibliotecii Naționale pe 1 ianuarie 2020. Și cam cum arată „atmosfera“ de club de noapte, în restul anului, în acest „templu al culturii, patrimoniului și educației“.

Aștept însă scuze – cetățenilor care finanțează Biblioteca Națională – pentru toată această nesimțire”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.