Deja au aparut si LAGARELE Dictaturii Medicale. In Noua Zeelandă, TOTI pacientii Covid-19 vor fi bagati in lagare de carantina obligatorie, inclusiv membrii familiilor lor, dar si cei ce refuza testarea

Nu s-a pus deocamdata in aplicare, insa o varianta de lagare deja se implementeaza in Noua Zeelanda. Iata ce putem citi la New Zealand To Put COVID-19 Patients Into Mandatory Quarantine Camps de pe GREAT GAME INDIA:

Noua Zeelandă va introduce pacienții COVID-19 în taberele de carantină obligatorie

Într-o mutare desprinsa parca din cartea 1984 a lui George Orwell, Noua Zeelandă a anunțat că va pune toți pacienții COVID-19 în taberele de carantină obligatorie. Primul ministru al Noii Zeelande a spus că toate actiunile noastre vor fi monitorizate în aceste tabere, iar persoanele care refuză să fie testate ar fi obligate să rămână în tabere pentru o durată mai lungă.

Directorul general al sănătății din Noua Zeelandă, Dr Ashley Bloomfield, a anunțat într-o conferință de presă că utilizarea instalațiilor de carantină marchează un progres major in modul în care au fost gestionate cazurile pozitive de către oficialii din domeniul sănătății când NouaZeelandă a fost ultima la faza 3, așa cum au fost cazurile la începutul anului. Atunci bolnavilor li s-a spus să se auto-izoleze în caselelor.

Dr Bloomfield spune că de acum carantina obligatorie se va aplica atât cazurilor noi, cât și, dacă este necesar, membrilor apropiați ai familiei care ar putea fi în pericol.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

„[Aceasta arata] cât de fermi suntem fata de limitarea oricăror riscuri de transmitere continuă – chiar și în auto-izolare și inclusive față de alte persoane din comunitate”, a adăugat el.

„Va reamintim ca aceste facilități au fost înființate special și au resurse excelente pentru a avea grijă de persoanele cu COVID-19 in permanenta inclusiv personal medical.

„Ne va ajuta să evităm orice altă răspândire necontrolata în comunitate, ca parte a reactiei noastre generale.”

Anunțul nu spune prea multe despre cum va fi carantina. Cu toate acestea, premierul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a explicat in detaliu intr-un videoclip live pe Facebook modul în care fiecare activitate va fi monitorizată în aceste tabere iar persoanele care refuză să fie testate ar fi obligate să rămână în tabere pentru o durată mai lungă.

Ii carantinam pentru toți. Acum, de asemenea, testam obligatoriu . Asta ne face cei mai stricți din lume. Există țări care autoizoleaza; noi mergem un pic mai departe.

Dacă cineva se duce într-un spatiu comun sau doreste sa iasa la aer curat, nimeni nu poate face asta de unul singur, trebuie sa aiba permisiune, deoarece totul este monitorizat. Pacientii pot iesi afara sau pot iesi in aer liber doar sub supraveghere, din cauza faptului că este o institutie de carantină.

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

Am cheltuit milioane de dolari pentru acest lucru.

Am primit o serie de întrebări despre refuzul oamenilor – ce facem dacă cineva refuză să fie testat. Dacă cineva refuză în facilitățile noastre să fie testat, trebuie să rămână în continuare. Deci nu vor avea voie să plece după 14 zile. Trebuie să stea încă 14 zile.

Deci, este un stimulant destul de bun. Fie îți finalizezi testele și te asiguri că ești sanatos sau te vom menține intr-o carantina mai lungă. Deci cred că majoritatea oamenilor vor evalua oportun și vor decide sa faca testul.

Anunțul vine la câteva zile după ce medicul-șef al Sănătății din Canada, Dr. Barbara Yaffe, a expus inutilitatea testării în masă obligatorii de coronavirus, avertizând că scoate resursele din câmpurile esențiale și nu „obține de fapt nimic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.