Degradarea Italiei: GayPride 2013

In perioada 14 – 22 iunie, s-a desfasurat la Palermo (Sicilia) evenimentul GayPride 2013, la nivel national. Un “spectacol” sinistru sustinut si finantat de politicieni (homosexuali declarati), ce si-a atins (din pacate) scopul: acela de a “implementa” in ganidrea majoritatii ideea de normalitate a unor lucruri ce duc spre degradarea si degenerarea natiunii italiene.

Cel mai mare GayPride organizat vreodata in Italia a avut loc anul acesta in Sicilia. Alegerea nu a fost una intamplatoare, presedintele Regiunii Sicilia, Rosario Crocetta fiind un homosexual declarat si fost europarlamentar. In pofida crizei extreme cu care se confrunta sudul Italiei, somajul ajungand la un maxim istoric, Crocetta a asigurat fondurile necesare desfasurarii in bune conditii a evenimentului.

Profitand de starea de letargie in care se afla poporul italian, organizatorii GayPride-ul au recurs la diverse strategii pentru a face ca acest eveniment sa para o sarbatoare a tuturor si nu doar a persoanelor lgbt ( lesbiene, gay, bisexuali, transgendre). Primul pas a fost acela de a omite intentionat de pe materialele de promovare ale evenimentului cuvantul GAY. Astfel, pe afise, tricouri si bannere era scris “Palermo PRIDE 2013” .

Citiți și:  Un nou atac la familia tradițională

ppride

Al doilea pas a fost acela de a construi un sat al homosexualilor numit “Pride Village” unde in fiecare zi au fost organizate concerte, piese de teatru, partide de fotbal pe teren artificial si unde bautura ere oferita gratis participantilor astfel ca multe persoane din afara comunitatii gay au fost atrase sa ia parte la aceste evenimente. Rezultatul a fost unul neasptat si ingrijorator totodata, la parada organizata la sfarsitul saptamanii participand peste 120.000 de persoane.

GayPrinde s-a incheiat sambata, 22 iunie cu o parada kilometrica, in care se putea observa degradarea natiunii italene si viitorul sumbru pe care aceasta il are. De la tineri si tinere de 12 ani aflati intr-un stadiu avansat de embrietate si imbracati intr-un mod vulgar, pana la cupluri de homosexuali ce militau pentru casatoriile si adoptiile gay impingand caruturi cu nou-nascuti deveniti spatiul publicitar al comunitatii lgbt, Italia primeste o lovitura grea, transformand pe cei ce nu accepta acest “spectacol” grotesc in homofobi, discriminatori, rasisti sau anormali.

Citiți și:  Proteste VIOLENTE. Oamenii au strigat în stradă că vor să muncească și le e foame. Au inceput jafurile

Daca in Franta aproape 1 milion de sustinatorii ai familiei traditionale au iesit in strada pentru a opri legalizarea casatoriilor homosexuale, in Italia lucrurile se afla la polul opus. In paralel cu evenimentul GayPride,  mai multe asociatii crestine si nationaliste au organizat ca raspuns evenimenul Family Day Palermo, eveniment ce nu a reusit sa stranga mai mult de 150 de participanti. Sursa: FrontPress.ro

gayp3

gayp2

gayp1

gayp4

gayp5

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile