DEGENERAREA MORALĂ A SACRIFICĂRII COPIILOR PE ALTARUL COVID

Ce fel de persoană este cea care știe că o politică guvernamentală provoacă mizerie, șomaj, distruge educația copiilor, face ca adolescenții să se sinucidă adolescenții, colapsează economia, acumulând un nivel de datorie fără precedent, care este acum mai mare decât întreaga țară și spune: Și ce?

Acele persone sunt numite vulturii blocării și cărora nu le pasă de distrugerea umană totală pe care a provocat-o această politică rea.

Julia Hartley-Brewer a publicat un tweet în care cerea istorii individuale despre greutățile provocate de blocare și să citind firul să-ți amintești încă o dată că ceea ce se întâmplă este rău, imoral și lipsit de etică.

Cei de dreapta care au sprijinit această politică, care a fost importată din China de toate locurile, ar trebui să fie rușinați de ei înșiși. Există foarte puține dovezi că blocajele funcționează și, chiar dacă ar funcționa, nu reușesc testul proporționalității.

Blocarea eșuează de asemenea din motive morale și etice. Încearcă în mod intenționat să strivească drepturile individuale ale milioanelor de persoane pentru a salva o instituție, „NHS”.

Doar pentru că s-ar putea să vă placă NHS și ar putea salva viețile altor persoane, nu înseamna că este corect. Nu se pot zdrobi drepturile unei persoane într-un mod atât de brutal și disproporționat pentru a salva altul; de aceea, pe scurt, nu extragem organele unei persoane sănătoase pentru a salva viețile a cinci persoane. S-ar putea justifica din motive utilitare, dar eșuează moral.

Inclusiv din motive utilitare, acest blocaj eșuează: fără îndoială, va distruge mai multe vieți decât salvează.

Dar de ce să mă deranjez să mă cert cu aceste persoane? Pentru că în inima mea știu că pur și simplu nu le pasă. Ei sunt bine, Jack. Unii sunt cumpărați și plătiți, un procent mic ar putea fi adevărați credincioși. Dar, adevarul este ca nu le pasă de această mamă care a trebuit să vorbească despre sinucidere cu fiica ei adolescentă atât de deprimată din cauza blocării, această mamă care se disperată din cauza asta.

Citiți și:  Alertă INSP: Crește procentul morților vaccinați anti-covid

Ei bine, asta este problema lor, spun vulturii blocării. Ar trebui sa îndure.

Atacul asupra copiilor, adolescenților și studenților noștri este probabil cel mai rău dintre toate. Să luăm doar copiii de patru, cinci și șase ani cărora li s-a întrerupt ultimul an de școală.

Atacul asupra copiilor, adolescenților și studenților noștri este probabil cel mai rău dintre toate. Să luăm doar copiii de patru, cinci și șase ani cărora li s-a întrerupt ultimul an de școală.

Au fost alungați din sălile de clasă înainte de Paște chiar dacă Guvernul a spus că elevii din scoala primară ar trebui să se întoarcă de la 1 iunie, mulți nu au făcut-o. Pentru cei care au făcut-o, rareori a fost timp complet până la sfârșitul perioadei.

Când a venit septembrie, mulți au fost trimiși acasă din nou, din cauza schemei ridicole de autoizolare: un copil a tușit în clasă și astfel întreaga clasă a fost trimisă acasă pentru 14 zile. Și apoi nu s-au mai întors după Crăciun.

Primii ani sunt cei mai critici pentru copii. Aici învață să citească și să scrie. Pe vulturii lockdowns nu-i interesează dacă acestei generații i s-a distrus educația școlară în acest fel; nu le pasă.

Acești copii pot fi sacrificați, nu se pot apăra, nu pot vota și nu au putere. Au fost sacrificați pe altarul Covidului.

Citiți și:  IPS Teodosie: Cei bolnavi care se vaccinează mor / Ce spune despre COVID: Medicina nu mai are logică. E ipoteză, nu mai e ştiinţă [VIDEO]

A sprijini acest lucru este din punct de vedere moral degenerat. Scrieți asta: dacă sprijiniți închiderea școlilor pentru copii mici mai mult sau mai puțin de un an, sunteți degenerați din punct de vedere moral.

Pun pariu – doar făcând o presupunere fundamentată aici – că mulți dintre cei care susțin această politică de sacrificare a copiilor au avut ei înșiși o educație excelentă.

Deci, când te enervezi gândindu-te la faptul că copiii tăi au fost sacrificați pentru a salva viața politică a lui Boris Johnson și viața lacheilor care îl susțin, acest lucru este complet natural. Ar trebui să fii furios.

Dacă cineva ar intra în casa ta și ar începe să amenințe sănătatea mintală și educația copiilor tăi, te-ai înfuria și i-ai apăra. Asta ar trebui să faci acum. Ar trebui să faci orice este nevoie pentru a-ți proteja familia.

Oh, dar există un virus, ni se spune constant. Da, există un virus. Dar virusul nu este o politică guvernamentală, în timp ce blocarea este. Vedeți distincția? Guvernul a provocat intenționat acest blocaj dăunător oamenilor, așa că trebuie să fie tras la răspundere pentru aceasta.

Nu sunteți responsabil pentru virus, mai mult decât sunteți responsabil pentru un uragan. Orice încercare de a vă responsabiliza este o campanie de teroare menită să vă zdrobească.

Ceea ce fac copiilor este crud. Este de neiertat. Nu lăsați pe nimeni să vă spună contrariul. – Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *