“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEFOCUS 14NOUTATI

Degenerarea este “Distracție”

lito 24344600

Ați observat cum valorile ne sunt inversate?

Se întâmplă de ceva vreme.

Fenomenul a fost intuit de mai demult.

“Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!”

Pe la începutul lunii mai am văzut peisaj cu tineri alcoolizați, plaje mizerabile și droguri din greu.

Acest tablou dionisiac ni s-a prezentat într-o lumină bună, distracția prin exces a ajuns model comportamental pentru tineret.

Activenews:

Tineri înecați în alcool, gunoaie pe plajă dar și droguri. Acesta a fost peisajul ultimelor zile de la Mamaia, acolo unde a avut loc un festival de muzică electronică.

Acesta este, din păcate, doar vârful icebergului. Cluburile și plajele de pe litoralul românesc au fost inundate de alcool și de gunoaiele lăsate de zecile de mii de turiști sosite în aceste zile, mulți dintre ei fiind străini.

Totul, în aplauzele mass-media corporatiste. Știrile PRO TV, care nu arată milă când e vorba de pelerinajele Bisericii Ortodoxe, a prezentat dezmățul în termeni idilici. „Litoralul este destinația a zeci de mii de tineri care vor petrece în curând, zi și noapte, de 1 Mai.

Un cotidian local din Constanța prezintă cu totul altă imagine: „Amintim că a fost ”nebunie” la malul mării și aici ne referim la consumul de droguri. Unii tineri au ajuns la spital, fiind luați de ambulanțe direct din cluburi, pe când alții au ajuns la Poliție”.

Iată apogeul culturii consumeriste, al mentalității progresiste, al eliberării sociale (și cu siguranță sexuale), sau cum vreți să-i mai spuneți.

Există tineri care trăiesc o viață fără sens, motivându-și acțiunile prin YOLO.

La fiecare final de săptămână merg la petreceri, se gândesc la următoarea mare distracție, unde își dau mortul, ajung la spital, își revin și o iau de la capăt.

Nu mai există vreun reper înafara petrecerii.

Mentalitatea “e bine dacă te face să te simți bine” a pătruns până la măduvă.

Lozinca “trăiește clipa” a devenit religie.

Nici în Vama Veche nu a fost altfel. Gunoaiele lăsate de „România modernă” tronau pe plaje, iar alcoolul era rege. Tot la PRO TV a fost prezentat un tânăr care pare incapabil să rostească câteva propoziții coerente din cauza stării de ebrietate în care se află. Mai mult, violența a fost la ea acasă: un utilizator a povestit cum un tânăr a fost călcat în picioare de doi motocicliști, pe plajă, sub privirile nepăsătoare ale celor din jur.

Dar cireașa de pe tort a fost oferită tot de Mamaia. Acolo, în timp ce reportera PRO TV prezenta cu nețărmurită admirație evenimentele din jur, o tânără a fost surprinsă de cameră în timp ce trăgea pe nas. Tocmai în acele momente, reporterița vorbea cu entuziasm despre „tinerii care se relaxează pe perne” și că tot ce are un început are și un sfârșit.

Pro TV l-a prezentat pe Tudor Breazu, ajutorul Elenei Udrea, drept model de „tânăr care a reușit în viață”, parte a „elitei sociale a țării”.

breazu

Într-adevăr arată ca un tânăr intelectual.

O parte a “elitei sociale a țării”.

Privirea contemplativă exprimă suferința sufletului de artist, geaca de piele și țigara din mână aducând aminte că a început de jos, de pe stradă.

Din păcate succesul atrage invidie și valoarea acestuia a fost știrbită de dușmanii care l-au prins luând mită.

Ulterior, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, fiind portretizat de instanță drept „un pericol”.

Tot PRO TV este postul de televiziune care a pus în scenă o „căsătorie” între doi bărbați în cadrul unui „concurs”. Așa cum era de așteptat, cei doi homosexuali au „câștigat concursul” și au fost „cununați” de o „preoteasă” nerecunoscută de nimeni.

Evident, totul a fost doar o promovare explicită a homosexualității, „cununia” respectivă nefiind recunoscută de nimeni. Emisiunea a generat un număr record de plângeri la CNA din partea telespectatorilor, dar nu s-a luat nicio măsură.

La împlinirea Centenarului Unirii Basarabiei cu România, cei de la PRO TV au decis să înceapă știrile cu niște crime și accidente.

V-ați întrebat vreodată de ce trusturile de presă își înșusesc nume de principii morale absolute, ca “Adevărul”?

Sau se cheamă “Realitatea” ca și cum ce ar prezenta ei ar fi însăși realitatea.

Și mai perfid, cum încearcă să corupă tineretul făcându-l să se răzvrătească împotriva firii, prin lozinca “Gândește Liber”. – Sursa: Incorect Politic

cum a ajuns protv sa gandeasca liber 7 ani taxe neplatite si ajutor de stat

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.