“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Declaratiile NAUCITOARE ale ucigasului educatoarei din Bucuresti: ‘Era de o răutate ieșită din comun. Drac cu chip de înger’

main mare arestare criminal educatoare

Criminalul educatoarei din Bucureşti a făcut primele declarații în fața magistraților de la Tribunalul București.

“Era de o răutate ieșită din comun. Drac cu chip de înger. Nu accepta sub nicio formă împăcarea. I-am zis că ne am putea foarte ușor găși eu pe cineva și tu pe altcineva, dar mai târziu vom regreta amândoi. Am luptat pentru ea și cele doua fete și nu am vrut să de destrame căsnicia în ciuda caracterului.

Mă și bătea, uitați, am o zgârietură de la unghiile ei, mă bătea și mă făcea jegos. Mereu am bănuit o că daca nu dorea să se împace cu mine avea pe altcineva.

Eu i-am găsit locul de munca la grădiniță prin intermediul surorii mele. Eram afectat pentru că solicita numeroase ordine de protecție iar eu eram alungat trei luni din casa mea, timp în care nu puteam să mi văd fetele și ea făcea ce voia ea.

Am îmbrâncit-o, dar palma nu am ridicat o la ea niciodată, dimpotrivă, ea sarea la bătaie.

Țipa mereu, zbiera și din jegos nu mă scotea, așa, între ghilimele jegos. M-am lăsat pe mine și am luat mereu pentru ele haine de firmă, adidași de firma, trotineta electrica. Eu sunt jurist de profesie și în ultima vreme lucram la firma de mâncare” a fost declarația criminalului, în sala de judecată”, a spus acesta în fața magistraților, potrivit Antena3.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.