Declarațiile HALUCINANTE ale bestiilor care au violat o elevă până a leșinat: „Nu a fost viol, ci sex surpriză”

violator

Eleva din judeţul Vaslui violată de şapte tineri ore în şir, până la leşin, este supusă unui tir de umilinţe şi jigniri. Rudele şi apropiaţii celor care au batjocorit-o duc o campanie de denigrare a adolescentei atât pe reţelele sociale, cât şi în comunitatea locală.

Presiunile asupra tinerei violate în noiembrie 2014, în timp ce se întorcea de la şcoală, au început odată cu arestarea celor şapte agresori şi au escaldat după ce au fost puşi în libertate. Apropiaţii agresorilor judecaţi pentru viol şi lipsire de libertate spun despre victimă că „a distrus şapte familii“ şi că ar fi instigat să fie violată, scrie Adevarul.ro.

CITESTE SI: Unul din cei 7 violatori din Vaslui dupa ce a abuzat o tanara pana la lesin AMENINTA: „O sa dau eu cu masina peste voi!”

Startul campaniei de denigrare a fost dat de mama unuia dintre violatori. Dorina Burada, mama celui care a acostat eleva pe stradă, a creat un grup pe Facebook, intitulat „Apel către toţi cei care o cunosc de M.R.M. (n.r. -numele victimei minore este scris în clar pe reţeaua socială)“. „Vă rugăm dacă o cunoasteţi şi ne puteţi ajuta să lăsaţi comentarii în acest grup“, transmite mama violatorului Silviu Burada.

CITESTE SI: Șocant! „Da, sunt mândru de ce am făcut!“- Declaraţia unui tânăr ce a violat o elevă până aceasta a leşinat

Imediat după arestarea agresorilor, familiile lor au cerut îndurare şi au oferit diverse sume de bani victimei în schimbul retragerii plângerii la poliţie. În faţa refuzului, rudele şi prietenii violatorilor au acuzat-o că ar fi ticluit un scenariu menit să-i aducă o sumă şi mai mare de bani după ce ar fi „înscenat“ violul în grup. Pe internet, instigatorii au lansat zvonuri cum că, în trecut, adolescenta ar fi întreţinut relaţii sexuale în grup, ba chiar cu 12 persoane.

Captură după apelul postat pe Facebook de mama violatorului

Avocata care o apără pe elevă spune că tactica de a acuza victima este practicată în majoritatea cazurilor de viol. În speţa de faţă, umilinţa publică şi presiunea la care este supusă tânăra o fac să depăşească foarte greu trauma suferită.

„Fata s-a retras în sine, se simte umilită şi nu cred că îşi va reveni foarte curând. La început, când toată lumea i-a sărit în cap cum că ea este oarecum vinovată, ea chiar s-a simţit vinovată şi chiar mă întreba dacă ea a făcut ceva ca să i se întâmple aşa ceva. A urmat şedinţe de recuperare la psiholog, în urma cărora a devenit ceva mai încrezătoare. La ţară, e altfel. Comunitatea locală are o anumită mentalitate“, a precizat avocata Mioara Donosă.

VIOLUL CATALOGAT DREPT “SEX SURPRIZĂ”

În timp ce adolescenta este umilită şi înjurată, violatorii, transformaţi în victime, primesc mesaje de susţinere.

În opinia tinerilor din localitatea Văleni, unde s-a petrecut drama fetei, violul nu există, ci doar noţiunea de „sex surpriză“. „Hai să susţinem un pic baieţii din Văleni ! ! ! Susţinem Reforma: «Nu meritam 5 ani pentru 5 minute ! ! !». «Vrem pedeapsa egala cu durata plăcerii ! ! !». Nu se cheamă VIOL ,este doar SEX SURPRIZA!“, scrie pe Facebook un utilizator cu numele “Răzvan Rău”, susţinător al violatorilor.

Răzvan Rău, unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai violatorilor 

Extrem de virulent şi vulgar, tânărul îi ameninţă cu „sex surpriză“ pe cei care îndrăznesc să susţină o altă părere decât a sa. Majoritatea localnicilor din Văleni, inclusiv femei sau adolescente, susţin păreri similare cu cea exprimată mai sus. Potrivit opiniilor postate online, violul nu reprezintă o infracţiune, iar faptul că tânăra n-a acceptat „mica înţelegere“ nu trebuie iertat. În plus, comunitatea locală crede, în majoritate, că situaţia financiară bună a violatorilor le oferă privilegii şi circumstanţe atenuante.

În aprilie 2015, toţi cei şapte violatori au fost plasaţi în arest la domiciliu. Trei dintre ei şi-au recunoscut faptele, iar judecătorii au considerat că au conştientizat gravitatea faptelor şi nu mai pot influenţa ancheta. Ceilalţi patru au fost eliberaţi de instanţa de control judiciar, judecătorii Tribunalulului Vaslui considerând că inculpaţii nu trebuie discriminaţi, iar lipsa antecedentelor penale îi recomandă drept băieţi buni.

În luna iunie, când arestul la domiciliu, în cazul inculpaţilor trimişi în judecată, a fost declarat neconstituţional, toţi cei şapte tineri din Văleni au fost eliberaţi şi din arestul la domiciliu, împotriva lor luându-se mâsura controlului judiciar.

Niciuna dintre măsuri nu a fost contestată de procurorii vasluieni, chiar dacă se confruntă cu cea mai gravă infracţiune la viaţa sexuală înregistrată de-a lungul timpului la Vaslui.

VEZI SI: VIDEO SOCANT: Polițist bătut MĂR de un INTERLOP! A fost nevoie de intervenția a 10 bărbați pentru a imobiliza BESTIA! Oare nu există lege în ȚARA ASTA?
17 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU