Declarații ȘOCANTE despre Florin Cîțu ale unui fost jurnalist: ‘Fuma într-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui. UN DROGAT care fumează zilnic’

Un fost jurnalist, acum consilier al Liei Olguța Vasilescu în Parlament, după ce i-a fost consilier și la Ministerul Muncii, a făcut, marți seara, o serie de declarații șocante despre Florin Cîțu, ministru de Finanțe, prieteni de-ai ministrului, despre Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, noul prim-ministru, Rareș Bogdan și Bobby Păunescu.

Cristian Vasilcoiu, cel care a fost jurnalist la Realitatea TV, Digi 24 și B1 TV a precizat că Florin Cîțu este un ”drogat” pentru că fumează zilnic marijuana, alături de mai mulți prieteni de-ai săi. El cere intervenția SRI, DIICOT, SIE, STS și SPP și vrea ca Florin Cîțu să fie testat anti-drog.

Despre Orban, Vasilcoiu scrie, pe Facebook, că ”SRI a zis ca Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, nu i-a dat degeaba șpagă lui Ludovic Orban, care a luat șpagă pentru a da lui Rares Bogdan (Realitatea) și Bobby Păunescu (B1), dar ca UTI deja i-a turnat la DNA”.

Citiți și:  Florin Cîțu ii CEARTA pe romani: 'Ori nu înțeleg și nu știu să citească un buget, ori vor să facă scandal și atât'

„Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Citu, pe care îl știu de când eu eram încă ziarist, iar el era șomer.

Era șomer din cauza lui Isarescu, care îl dăduse afara de la Doctorat și ING, pe motiv ca făcuse atac speculativ la leu.

Sunt curios cum îl tolerează azi Isarescu.

Cât eu eram încă ziarist, iar el se dorea politician, i-am zis, public, ca greșește.

El nu și nu.

Bine, el fuma intr-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui.

Repet, nu am scris niciodată nimic, DAR NU MI SE PARE NORMAL CA UN DROGAT, care fumează zilnic și constant, SA AJUNGĂ SA FIE MINISTRU DE FINANTE!!!

Abia aștept declarația de avere și interese ale lui Orban!

Abia aștept declarațiile Violetei Alexandru!

Abia aștept ca SRI, SIE, STS și SPP sa își facă datoria cu privire la accesul in zona lor de clasa I.

Citiți și:  Cîțu, făcut praf de un lider liberal. E lipsă de bun-simț

Abia aștept declarațiile de avere și interese ale celui mai prost ziarist de pe Economic de la Realitatea, Ionel Danca!

Abia aștept ca DIICOT sa își fi făcut datoria și sa fi aflat ca avem un ministru de Finante care se droghează zilnic!

Analizele de sânge vor face lumina, ca dau rezultate pe cel puțin 6 luni in urma!

SRI a zis ca Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, nu i-a dat degeaba șpagă lui Ludovic Orban, care a luat șpagă pentru a da lui Rares Bogdan (Realitatea) și Bobby Păunescu (B1), dar ca UTI deja i-a turnat la DNA.

Șpăgari nenorociți ce sunteți!”, scrie consilierul Liei Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU