Declaratii SOCANTE ale lui Liviu Dragnea: Incendiul de la Colectiv a fost pus!

Se împlinesc trei ani de la dezastrul din clubul Colectiv. De atunci tot felul de teorii ale conspirației au fost lansate. Liviu Dragnea a făcut marți declarații din care reiese că incendiul de la Colectiv a fost pus.

Preşedintele PSD a spus că cei care au murit în urma încendiului din Colectiv ar fi fost „ucişi”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde să ştiu”, a adăugat el.

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea.

Întrebat dacă sistemul medical românesc ar face faţă acum unei tragedii de asemenea proporţii, el a spus că „sper să nu mai avem aşa ceva, nicio ţară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla”.

„Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiţi”, a subliniat liderul PSD.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

„Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Teorii ale conspiraţiei despre incendiul din Colectiv

După incendiu, pe mai multe pagini de Facebook au apărut diverse comentarii care insinuau că ar fi vorba de un act demonic sau de un gest premeditat.

O altă teorie a conspiraţiei susţine o aşa-zisă ascundere a autorităţilor a numărului real de victime.

După atentatele teroriste de la Paris din noiembrie 2015 în presă au apărut speculaţii conform cărora evenimentele de la sala de concerte Bataclan prezintă coincidenţe cu Incendiul din clubul Colectiv: totul s-ar fi declanşat în ambele locuri la aceeaşi oră: 22.30, în timpul unor concerte rock şi în timpul unor melodii cu temă comună.

Citiți și:  EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

Colonelul STS Ștefan Enache, arestat pentru că luat şpagă, susţine că incendiul a fost provocat şi că cei de la Ministerul de Interne ştiau ce se va întâmpla.

Muzicianul Florin Chilian a afirmat că incediul de la Colectiv a fost ordonat de însuşi Preşedintele României, şi că acesta trebuie anchetat pentru crimă. El a făcut referire şi la declaraţia lui Klaus Iohannis din 1 noiembrie 2015, „A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”, susţinând că incendiul era planificat de mai mult timp pentru a provoca demisia rapidă a lui Victor Ponta şi a cabinetului său.

VEZI SI: Operațiune teroristă comandată? Trei ani de la incendiul din clubul „Colectiv”, o tragedie deturnată politic pentru instaurarea unui guvern marionetă

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile